Придбати квартиру полтавській молоді стане легше

Гроші
8 вересня 2010 о 18:181185 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Придбати квартиру полтавській молоді стане легше
Це має стати наслідком сьогоднішнього підписання Меморандуму про співробітництво між Полтавською ОДА, облрадою та Державним фондом сприяння молодіжному житловому будівництву.

– Ми зібралися сьогодні для того, щоб сказати про те, що 2009 рік був тією мінусовою точкою, яка практично довела до нуля державне бюджетне фінансування Фонду сприяння молодіжного будівництва, – сказав Олександр Удовіченко, голова Полтавської ОДА. – З іншого боку, сьогодні і центральна влада, і Президент говорять про те, що треба крок за кроком робити підйом в цій галузі.

За 4 роки - 30 мільйонів гривень на підтримку молодіжного будівництва

– З 2006 року з обласного бюджету виділено 30 мільйонів гривень на фінансування державної програми «Власний дім» та Фонду сприяння молодіжному житловому будівництву, – розповів Володимир Марченко, голова Полтавської обласної ради. – Будемо й надалі допомагати в отриманні соціального житла.

600 сімей на сьогодні скористалися допомогою Фонду

– 600 полтавських сімей відчули допомогу нашого Фонду, – повідомив Леонід Рисухін, голова правління Фонду сприяння молодіжному житловому будівницту. – Перший етап нашої співпраці передбачає виплату нашим Фондом 30 відсотків від номінальної вартості житла. Другий етап – це виділення земельних ділянок з інженерною інфраструктурою для здешевлення соціального житла.

Полтавська п'ятою із усіх областей України підписала Меморандум.

Денис Скриль

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter