Сьогодні Жовта газета святкує 19-річчя

Дозвілля
Валентина Зайченко22 жовтня 2010 о 11:501863 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Сьогодні Жовта газета святкує 19-річчя
Віктор Чубенко - засновник "Жовтої газети"Рівно 19 років тому світ побачив перший номер «Жовтої газети» – видання, яке стало справжньою частинкою нової, вже пострадянської Полтави.
Сьогодні Жовта газета святкує 19-річчяЗа ці роки, напевно, в кожного жителя міста з’явилася своя маленька історія, що пов’язує його з «Жовтою». Хтось вигідно продав квартиру, хтось познайомився з майбутньою дружиною, хтось «узяв на виховання» пухнасте цуценя.

Навіть, якщо це абсолютна дрібниця, наприклад, купівля книжкової шафи, але це все одно картинка з нашого повсякденного життя. А ще є спогади, хороші й веселі. Про те, як ми, посміхаючись, читали рубрику «Червоний ліхтар», декламували вірші з «Мазні на паркані» або навіть були її дописувачами!

Ще досі пам’ятаємо:

Да будь я хоть негром преклонных годов,
Хоть глухонемым без ответа,
Украинский выучу только за то,
Що ним пише «Жовта газета»!

Це з неї, з «Мазні». Можливо, не дуже ввічливо та коректно, але в пам'ять врізалось! Отже, з Днем народження, «Жовта газето», пиши ще!

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter