Полтава здивувала Шахтар

Відео
27 жовтня 2010 о 18:44872 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтава здивувала Шахтар
Сьогодні ФК «Шахтар» зустрівся в 1/8 фінала DataGroup Кубка України з футболу на полтавському стадіоні «Локомотив» із ФК «Полтава».
Перший тайм футболісти показали майже однаковий рівень футболу, чим порадували полтавських вболівальників, а здивували донецьких. Ніхто не міг передбачити, що полтавська команда другої ліги зможе протистояти такому клубу як "Шахтар". Гостріше атакували гірники, але не пресингували, чим і користувалися полтавці. На 33 хвилині Вадим Харченко отримав гірчичника за порушення правил, збивши Олексія Гая. Атаки та контратаки футболістів не принесли результату в першому таймі. Другий тайм почався із замін: Шевчука замінили на Віліана (46 хвилин), замість Бруно Луческу випустив Луіса Адріано (59 хвилина). Ці заміни одразу принесли результат – атаки гірників отримали логічне завершення. На 67 хвилині Марсело Морено забиває перший гол, відтіснивши корпусом захисника і пробиває в дальній кут воріт. На 72 хвилині під час виконання штрафного удару з кута штрафної лінії закручує майже в дев’ятку воріт забиває красеня-гола Віліан. Вболівальникам залишалося лише засмучуватися, що на стадіоні «Локомотив» не мають змогу побачити повтор такого удару. Гірники продовжували агресивно атакувати, але полтавці теж не здавалися, намагалися показати навальний футбол. Порадував полтавських глядачів воротар ФК «Полтава» Андрій Скрипник – його безстрашні сейви не раз рятували команду від більшого рахунку на користь гостей поля. Після гри нагороди отримали Марсело Морено та Павло Новіцький як найкращі гравці цього матчу.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter