Ворскла не зробила подарунок Павлову

Новини
6 листопада 2010 о 13:46664 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Ворскла не зробила подарунок Павлову
"Ганьба!" лунала на всіх секторахГра із луцькою «Волинню» була сотою для Миколи Павлова на тренерському містку «Ворскли».
Ворскла не зробила подарунок ПавловуАле футболісти полтавською команди не потішили тренера перемогою, а поступилися із рахунком 0:1.

«Волинь» володіла ініціативою протягом всієї гри. Пресинг був відчутним, тому полтавці нервували та заробляли гірчичники. А попередження заробив Ващук, Шарпар, Рикун, Пєсков, Скоба та Янузі. Олександр Рикун не заспокоївся і на 56 хвилині отримав дубль гірчичників і автоматично був вилучений із поля. Після такого полтавці зламалися морально і добре, що волиняни теж тримали рахунок.

Такий футбол не сподобався вболівальникам. «Ганьба!» лунало із усіх секторів, окрім волинських уболівальників, які тішилися перемогою. Навіть банер вивісили із цим словом. Особливо перепало футболістам «Ворскли», коли ті сідали до автобуса. Багатоголосе «Ганьба!» почуло пів-Полтави.

На прес-конференції журналісти шукали істину в діях гравців обох команд.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter