Вулиця Анатолія Кукоби буде у Полтаві лише після згоди 1188 полтавців

Новини
31 січня 2011 о 14:14862 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Прийняття рішення про перейменування вулиці Пролетарської відкладено на наступну сесію міської ради.
Рішення депутати приймуть лише після проведення консультатації з  жителями цієї вулиці.

Серед жителів вулиці Пролетарська знову проведуть громадське слухання. Такою була пропозиція депутатів на сесії міської ради. Адже на попереднє громадське слухання прийшло лише  50 жителів вулиці. Усього ж там живе 1188 полтавців. Пропозицію депутатів підтримав і міський голова.

- Я згоден відкласти прийняття рішення щодо перейменування вулиці Пролетарської на вулицю Анатолія Кукуби, -  повідомив Олександр Мамай. - Адже виходить, що прийшло лише 5 % населення цієї вулиці. Потрібно провести ще одне громадське слухання, можливо і соціологічне дослідження. І потрібно це робити не в будні, а у вихідні дні.

Також депутати позачергової сьомої сесії шостого скликання запевнили, що серед раніше опитаних жителів Пролетарської категорично проти перейменування вулиці ніхто не налаштований. Усе впирається в оплату за переоформлення, а також, відповідно, черги в "паспортному столі".

Тому депутати вирішили провести консультатацію з населенням вулиці Пролетарська. А прийняття рішення відкласти на наступну сесію.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter