Полтавець наполягає, що його побили правоохоронці і надав медичні довідки для підтвердження

Новини
Валентина Зайченко3 лютого 2011 о 15:384463 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавець наполягає, що його побили правоохоронці і надав медичні довідки для підтвердження
Юрій Стеценко (стоп-кадр з відео, оприлюдненого в Інтернеті) Полтавець Юрій Стеценко впевнений, що на лікарів чинять тиск правоохоронці і надав документи, що за його словами, підтверджують те, що його побили.

Нагадаємо, Юрій Стеценко заявив, що його протягом трьох годин били у міському відділі міліції, щоб силою змусити підписати неправдиві свідчення.

Розслідуванням зайнялася прокуратура і міліція. Правоохоронці невдовзі спростували інформацію про побиття, керуючись медичними довідками та висновками судмедекспертизи.

Натомість оприлюднили інформацію, що Юрій Стеценко засуджений за шахрайство та має ще 12 епізодів правопорушень.

Однак Юрій Стеценко продовжує лікуватись на стаціонарі тепер вже в 5-й лікарні Полтави. До цього він обстежувався в 1-й, потім лікувався у 2-й.

Всі довідки, які він отримував, Юрій Стеценко надав для оприлюднення.

У них йдеться, що в Юрія Стеценка: політравма, закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, закрита травма живота, забій голови та грудної клітини. За даними УЗД: гематома нирки.

Але в кінці судово-медичної експертизи є приписка, що ці дані не враховуються, оскільки встановлені на основі суб’єктивних факторів і не підтверджені об’єктивними даними.

Виписка з історії хвороби (клікніть, щоб збільшити)Виписка з історії хвороби (клікніть, щоб збільшити) Направлення в лікарню з трампунктуНаправлення в лікарню з трампункту Незакритий лікарнянийНезакритий лікарняний СМЕСМЕ СМЕСМЕ СМЕСМЕ