Фіналістка Х-фактора Марія Рак планує сольну кар’єру

Новини
Надія Труш10 березня 2011 о 10:021738 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Марія Рак Фото Андрія Іванова Марія Рак посіла друге місце у популярному пісенному проекті «Х-фактор». В ексклюзивному інтерв’ю «Колу» дівчина розповіла про те, як змінилося її життя по завершенню шоу та про особисте.

– Маріє, що відчувала в момент, коли дізналася, що отримала друге місце у проекті «Х-фактор»?

– Я щиро раділа. У мене дійсно було таке собі внутрішнє «ура». Подумала, нарешті я потраплю додому, нарешті завершаться всі мої переживання й хвилювання! В останній тиждень шоу у мене навіть око почало сіпатися від хвилювань. Зараз дуже болить спина, хочеться фізично відпочити. Здається, що три місяці це невеликий строк, але за цей період я пережила стільки всього, скільки не переживала за все життя. Це були справжні перегони.

Участь у шоу «Х-фактор» Марія Рак вважає великим артистичним досвідом

Чи відчуваєш певні зміни після завершення проекту? Як ставляться до творчих успіхів рідні й знайомі?

– Звісно, у моєму житті відбулися зміни. На проекті я отримала колосальний досвід, він важливий для подальшої кар’єри артиста. Після «Х-фактора» мене почали впізнавати, з’явилися деякі привілеї. Рідні й близькі радіють моєму успіху, намагаються мене підтримувати. Щоб не збожеволіла від слави...

– Маріє, чим захоплюєшся, окрім музики і співу? Чим займаєшся в повсякденному житті?

– Окрім музики, немає іншого серйозного захоплення. Але є бажання й інтереси. Люблю фільми, готувати смачні страви, наводити в будинку порядок. А ще – приділяти увагу рідним, друзям, коханій людині.

Ти планувала організувати власний музичний колектив. Чи вдалося це зробити, чи лише працюєш над цим?

– Працюю над цим. Колектив ще встигну зібрати, зараз головне випустити власну пісню, доки ще є хвиля успіху. Потрібно встигнути впіймати пташку за хвіст.

З ким із учасників найбільше потоваришувала?

– Хороші стосунки під час шоу підтримувала з усіма учасниками. Більш усього потоваришувала з хлопцями з групи «Діти капітана Гранта», Дмитром Монатиком, Іваном Сафаровим, Машею Стасюк, Тетяною Зотовою та Іриною Борисюк.

Хлопець Марії Рак грає у відомих артистів

– З ким із відомих, зірок шоу-бізнесу познайомилася, чи плануєш творчу співпрацю? Чи уже є пропозиції від продюсерів щодо творчої підтримки?

– Познайомилася з Віталієм Козловським, Мікою Ньютон, Джанго. Це ті артисти, у яких грав і продовжує грати мій хлопець. Серед моїх знайомих є люди з шоу-бізнесу, але вони не настільки популярні. Щодо пропозицій, то моїм продюсуванням займається канал СТБ. Так що телеканал відповідає й за подальший кар’єрний ріст.

Попри чутки Марія Рак та Олексій Кузнецов – не закохана пара

Чи підтримує кохана людина твоє прагнення до творчої самореалізації?

– Мого коханого звуть Олександр. Завдяки йому в мені й відбулися зміни, пов’язані з шоу. Ми зустрічаємося два роки. Саша – бас-гітарист, дуже творча людина. Красивий. Найкращий. Зараз ми живемо разом, знімаємо у Києві квартиру. Весілля й народження дітей поки що не плануємо. Я ще не готова народити дитину. Думаю, мій духовний світ недосконалий настільки, щоб я знала, як виховати маля. Ну й звісно, повинні бути ресурси, щоб поставити дитину на ноги: фінанси, власна квартира.

– Маріє, багато твоїх шанувальників вважають, що у тебе виникло кохання на проекті з Олексієм Кузнецовим. Чи насправді ви були парою?

– Ні, ми не пара. Це був жарт. Може, щоб розрядити напругу очікування на проекті. Коли ми ще раніше з Олексієм дізналися, що інтернет нас одружив, із задоволенням стали грати роль нареченого й нареченої. Говорили один одному «коханий», «кохана». Робили вигляд, що зустрічаємося. Ми так розважалися. Хоча з Олексієм ми просто друзі. Я люблю добрих людей, а він саме такий.

Зараз відбуваються гастролі учасників. У яких містах уже встигла побувати з концертними програмами? Куди плануєш поїхати?

– З березня розпочинається концертний тур учасників «Х-фактора». Ми побуваємо в Донецьку, Львові, Дніпропетровську, Одесі, Харкові, Києві. Імовірно, у подальшому відвідаємо й інші міста України. Крім туру, мене зараз постійно запрошують на різні заходи в містах країни. Я дуже вдячна глядачам, скрізь так тепло приймають!

– Маріє, чи плануєш записувати сольний альбом? Уже є творчі ідеї?

– Я буду займатися своєю кар’єрою, але не люблю говорити наперед про плани. Боюся залякати удачу. Якщо розповідаю щось, тоді нічого не вийде.

Хто допомагає з вибором концертного одягу й макіяжу?

– Під час прямих ефірів з учасниками працювала команда стилістів та візажистів. Вони підбирали нам образи для кожного ефіру. Хоча у повсякденному житті можу й сама впоратися.

Як батьки ставляться до творчих успіхів?

– Мама сильно хвилюється, дуже хоче, щоб у мене все було гаразд (про тата молода співачка не говорить – прим.авт. Батьки дівчини розлучилися, коли та була ще маленькою.)

Папуга залетів у вікно й залишився жити в Марії, песика подарували фанати

Як проводиш вільний час?

– Ходжу в кіно, в суші-бар. Якщо немає можливості туди сходити, купую продукти й готую суші сама. Отримую від цього задоволення.

– У тебе є домашня тваринка?

– Навіть троє! Кіт Тімон породи персидська шиншила. Його мені віддала мама, бо не могла з ним упоратись. Живе папуга Валєра. Він випадково прилетів до нас у квартиру, так і залишився. Ще тульський той-тер’єр Фейдер. Песика мені подарували фани 13 лютого після першого великого концерту учасників «Х-Фактора» у Жовтневому палаці.

– Розкажи, як доглядаєш за собою?

– У повсякденному житті користуюся різними кремами, записалася у фітнес-клуб. Нещодавно приймала ванну з пелюстками троянд. Мені подарували багато квітів, щоб вони не зів’яли марно, вирішила зробити таку процедуру. Дуже приємні відчуття.

– Які найближчі життєві плани?

– Більше не заводити тварин удома, виховувати тих, хто уже в мне живе. І звісно, розвиватися творчо надалі.

Яку приблизно суму витрачаєш у повсякденному житті за день?

– Все залежить від обставин, але намагаюся не задумуватися над тим скільки їх потрібно витрачати. Гроші – це папір, до якого не потрібно прив’язуватися.

Довідка «Кола»

Марія Рак народилася у 1988 році в місті Бородянка Київської області. Закінчила з червоним дипломом Київську естрадно-циркову академію імені Леоніда Утьосова.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter