Щоб притягти до відповідальності перевізників Полтави, потрібно скаржитися до міськвиконкому

Новини
Валентина Зайченко22 березня 2011 о 17:55984 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото Юлії КоржТаку відповідь на скаргу мешканців Огнівки надав Олег Шендріков, заступник начальника відділу з питань транспортних перевезень та зв'язку.


Нагадаємо, сьогодні до редакції «Коло» звернулися пенсіонери з мікрорайону Огнівка, які скаржились, що водії пільгових автобусів спеціально не беруть в салон пенсіонерів, ігнорують їх на зупинках, проїжджають мимо та закривають перед ними двері. У листі скаржники надали і номер автобусу, водій якого, за їх словами, більше інших порушує права пенсіонерів.

Що робити в такому випадку і куди звертатись, журналісти запитали у відділі з питань транспортних перевезень та зв'язку.

– Якщо перевізники порушують правила перевезень пасажирів та умови, які вони повинні виконувати за договором, заключним з міською владою, громадяни можуть повідомити про ці факти за номерами 7-52-89 та 57-31-30, – повідомив Олег Шендріков.

Як розповів начальник відділу, інформацію будуть доводити до перевізників, шукати відповідальних за порушення водіїв та кондукторів, а перевізники, в свою чергу, будуть застосовувати дисциплінарні міри щодо підлеглих порушників.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter