Олег Тягнибок: У селищі Ковалівка під Полтавою ми отримали абсолютну перемогу на місцевих виборах

Влада
Валентина Зайченко24 березня 2011 о 23:391440 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Олег ТягнибокОлег Тягнибок розповів про Ковалівку, в якій ВО «Свобода» лідирує з такими відсотками, як ніде в Україні
та про плани підняти рейтинг свої політичної сили і на сході України.

Нагадаємо, 24 березня у рамках робочої поїздки Олег Тягнибок, лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода», колишній кандидат в президенти, на два дні приїхав на Полтавщину.

Як зазначив Олег Тягнибок, метою поїздки є зустріч з мешканцями Полтавщини, активом та прихильниками ВО «Свобода», які цікавляться діяльністю політичної сили. У ході зустрічі Олег Тягнибок планує обговорити ситуацію в країні та висловити свою позицію щодо неї.

У області лідер «Свободи» відвідає кілька населених пунктів. Серед них Решетилівщина та Ковалівка Полтавського району.

– Обов’язково хочу відвідати Ковалівку, адже на місцевих виборах ми набрали там таку кількість голосів, як ніде в Україні. З 24 депутатів сільської ради –19 з ВО «Свобода». Сільський голова – також з ВО «Свобода». Це абсолютна перемога нашої політичної сили, подібної в процентному співвідношенні немає в Україні, – сказав Тягнибок. – Раніше на Полтавщині у нас взагалі не було депутатів. А тепер є 34.  І тепер у восьми областях України у нас є фракції у місцевих радах.

Олег Тягнибок розповів про позитивну тенденцію рейтингу ВО «Свобода» загалом по Україні.

– На місцевих виборах минулого року процент голосів за «Свободу» у деяких населених пунктах Харківщини був такий, як у 2006 році на Івано-Франківщині. Через 4 роки плануємо, що рейтинг у східних областях України буде такий, як зараз у центральних. А у центральних через 4 роки буде такий, як зараз у західних областях України, – говорив Олег Тягнибок.

Проте результат виборів частково сфальсифікований, заявив Олег Ярославович.

– На останніх місцевих виборах, наприклад, у мсті Біла Церква, ми зафіксували значну фальсифікацію проти нас. У нас на руках були протоколи усіх комісій з мокрими печатками. За їх даними за ВО «Свобода» віддали голоси 6500 осіб. А в кінцевому результаті цифра зменшилась до 1500 тисячі. У нас просто взяли і вкрали 5000 голосів. І це тільки Біла Церква, – запевнив Олег Тягнибок.

За словами Олега Тягнибока, на сьогодні в Україні рейтинг його політичної сили складає 6%, попри 0,37% у 2006 році.

– Будемо й надалі старатися нарощувати рейтинг. Розраховуємо на серйозну фракцію у парламенті та на високі посади наших представників, – сказав лідер ВО «Свобода».

Нарощувати рейтинг Олег Тягнибок збирається так як і завжди – планомірною роботою, принциповою позицією, незмінними поглядами та виконанням своїх зобов’язань перед виборцями.

– Я вважаю, що люди нас цінують за те, що ми принципові та послідовні. Ми вже десятки років тримаємо свою лінію. Може комусь наші погляди і не подобаються, але ми їх не змінюємо ніколи, – додав Олег Тягнибок.