Блогер «Іншого міста» організовував у Полтаві концерт Павла Волі

Блоги інше місто
31 березня 2011 о 17:181606 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Блогер «Іншого міста» організовував у Полтаві концерт Павла Волі
У Полтаві буде концерт відомого коміка, актора, «комедіклабівця» Павла «Сніжка» Волі». Саме таку новину дізнались працівники місцевих готелів від журналіста проекту «Інше місто». Піти на хитрість йому довелось, щоб краще дослідити готелі.

Робота без креативу – як шоколадка без цукру. Ніби і їсиш, але ніякого задоволення. Тому до сьогоднішнього завдання – вивчення готелів, вирішив підійти творчо. Так працювати веселіше, та й читати цікавіше.
Легенда: Я працівник компанії «АртЛайн». Організовую концертний тур гурт Павла Волі по містах України. Тому підшуковую в Полтаві концертну залу і готель. Для цього користуємось рейдером артиста. Він у «гламурного подонка» дуже змістовний. Повна версія тут.
Зокрема наведу невеличкі цитати: «Забезпечити розміщення колективу в готелі в межах міста не нижче 4-х зірок згідно списку. Усі готельні номери, надані колективу, повинні бути не нижчої категорії і в належному санітарному стані. Кількість номерів: Для Павла Волі номер люкс, а так само 8 одномісних номерів для всіх інших учасників!!»
То ж одягаюсь пристойно, озброююсь роздруківкою райдера і вперед. Поталанило, що найбільше готелів у Полтаві в центрі. Розпочнемо з готелю «Київ» на вулиці Сінній. І хоч зірок для російської зірки не вистачає – подивимось. Хоч номери встигли зробити під євроремонт та коридори залишились у стилі ошатний гуртожиток. Ще й на другому поверсі номери сусідствують з кафе та відповідними запахами. Одномісний номер для персоналу 240-400 грн, люкс для зірки – 540 гривень. Анлійських вказівників нема, добре, хоч персонал привітний.
Йдемо далі. Готель «Україна» на Жовтневій. Знайти його було дуже важко навіть після того, як побачив вказівник. Зараз там завершується ремонт фасаду і обстановка відповідна.

Розповідаю на ресепшині про свою благородну мету тітонці років за 50.
- А хто це? – відповідає вона.
- Він у «камеді клабі» виступав, актор…
- Не цікавлюся таким.
Втім, номера мені оглянути і сфотографувати дають. Напів-люкс – 250-320 гривень, люкс – 390-420 гривень. Англійського меню, вайфаю – не видно, втім, кафе щоб поїсти є. Хоча навіщо воно Павлу Волі?...


Прайс мені написали на папірчику і візитку дали. Виявляється в «України» неподалік є ще люксова версія на вулиці Яценка. Приходжу… а там одноповерхова будівля. Паркан, де пристойний готель у дворі сісідствує з дерев’яними сараями. Не можна сюди зірку пускати, не можна.
Дивує реакція тітоньки на ресепшині в готелі «Галерая». Розповідаю їй свою легенду: А вона:
- І що?
- ???
- Я ж розглядаю варіант поселення гурту Павла Волі у вашому готелі, - продовжую.
- А з мене ви що хочете?
- Номери можна подивитися? Я ж маю надати організатору інформацію. І сфотографувати також.
- Та можна, але фото й на сайті є.
- Бачте, вони не дуже довіряють фото на сайті. Були випадки…
- Добре, - погоджується працівниця та просить іншого працівника провести мене.
Чоловік виявляється більш привітним. Показує номера, розповідає, що є ресторан, підземна парковка.
- А у номерах курити можна?
- В принципі ні, але.... Якшо клієнт захоче то хто ж йому заборонить. Ми потім іонізатор включимо - він весь запах прибере.

Вказівників анлійських в готелі я не побачив, проте в ресторані англійський варіант меню є. Про вайфай нічого не дізнався. Мені й візитку готелю якось без ентузіазму дали. Може впізнали?.. Ціну довелось дізнаватись вже в Інтернеті. Одномісний номер – 470, люкси – 1020-1500 гривень.
Найбільш привітними виявились молоді працівниці готелю «Палаццо». Молода дівчина на ресепшині уважно вистухала. Єдина (!) взяла в руки і перечитала уважно роздруківку рейдера. Потім телефоном запитала дозволу у менеджера і поїхали дивитьсь. Ліфтом.

Номери вище будь-яких похвал. Тільки курити в номерах не можна. Хіба що в спеціальних місцях.

А навздогін мені ще й прайс з візиткою дали. Одномісні – від 450 до 630 гривень, люкси – 890-1200 гривень.
- А коли концерт буде? – допитувалась працівниця.
- Ще не знаю, зараз узгоджуємо графіки. Побачимо чи буде в них Полтава. Бо дуже важко з вимогами у невеликих містах. Он у Павла райдер - майже 10 сторінок.
- Просто в нас раніше Ірина Білик зупинялась. А в травні президентський люкс дороблять.
- Дякую. Зідзвонимось.
Оскільки місце для поселення знайшли – можна концертний зал підібрати. Телефоную в концертний зал «Листопад». Це зал на 1200 місць.
- Доброго дня! Компанія «АртЛайн» з Києва. Організовуємо в Полтаві концерт Павла Волі. Скажіть 17 травня у вас зайняте?
- Ні, вільне. 18 та 19 зайняте.
- А оренда скільки коштуватиме?
- Ціна договірна.
- А орієнтовно?
- Від 15 тисяч гривень. Детальніше можете домовитись з директором.
- Добре. А яка сцена у вас?
- Секунду. 25 на 17 метрів.
- Підходить. Як вирішимо, то я перетелефоную.
Що ж зал є також. Залишилось знайти гроші :) Павло, приїжджай у Полтаву тут тебе вже чекають!





Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter