Полтавський злочинець ховався від правосуддя у курнику

Ситуація
1 квітня 2011 о 17:031056 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавський злочинець ховався від правосуддя у курнику
Три тижні тому 55-річний полтавець поранив ножем свого друга і втік.


Фото з podrobnosti.uaФото з podrobnosti.ua

Це сталося під час святкування 8 березня на вулиці Клари Цеткін.

На пошуки зловмисника була задіяна чимала кількість особового складу міліції Полтавщини. Врешті-решт правоохоронці розшукали втікача. Він переховувався у місті Миргород Полтавської області на дворищі місцевого мешканця у курнику. Там він доглядав за худобою та виконував будь-яку роботу, що давав господар.

За словами Євгенія, він ні від кого не ховався, а до Миргорода приїхав в гості до своїх родичів. Про те, що його підозрюють у скоєнні тяжкого злочину та розшукує міліція чоловік каже, що навіть не здогадувався.

«Захищаючись», зловмисник мало не позбавив життя свого суперника. Що ж насправді стало причиною конфлікту між чоловіками залишається загадкою й досі. Ні підозрюваний, ні потерпілий не дають чіткого пояснення. Свідки їхньої бійки говорять, що чоловіки не могли поділити між собою поняття хто ж з них крутіший.

Потерпілий чоловік пройшов необхідний курс лікування в лікарні та повернувся додому. Його стан здоров’я задовільний.

Щодо підозрюваного, то вже порушено кримінальну справу. Наразі він перебуває в СІЗО № 23 міста Полтава. Покарання чоловікові після завершення досудового слідства призначить суд, повідомляє прес-служба обласної міліції.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter