Спецпроект «Кола»: Знайомство із заступником мера Полтави Ольгою Борисенко

Спецпроекти
5 квітня 2011 о 13:362726 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Спецпроект «Кола»: Знайомство із заступником мера Полтави Ольгою Борисенко
Редакція «Коло» продовжує знайомити  полтавців із заступниками міського голови Полтави.
За допомогою цього спецпроекту ви зможете дізнатися  про години їх прийому, освіту, досягнення, яким авто користуються під час виконання службових обов’язків та інше.

Ольга Борисенко. Фото rada-poltava.gov.uaОльга Борисенко. Фото rada-poltava.gov.ua Знайомтесь - Борисенко Ольга Петрівна, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів (соціальні та економічні питання). Біографічні відомості: Борисенко Ольга Петрівна народилася 30 жовтня 1971 року. Проживає у Полтаві. Громадянка України. Член політичної партії «Совість України». 1987 – 1990 роки навчалася у Черкаському фінансово-економічному технікумі Держбанку СРСР м. Черкаси, отримала повну середньо-спеціальну освіту за спеціальністю «Облік в кредитних установах» та здобула кваліфікацію бухгалтера. 1990 – 1995 роки навчалася у Всеросійському заочному фінансово-економічному інституті м. Москви, отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Фінанси і кредит» та здобула кваліфікацію економіста. З серпня 1990 почала працювати економістом в Полтавському обласному управлінні Промбудбанку (в подальшому реорганізовано в філію «Полтавське Центральне відділення Промінвестбанку»). Працювала на посаді головного економіста до жовтня 2002 року. Жовтень 2002 – грудень 2005 рр – заступник головного бухгалтера Полтавської філії Акціонерного банку «Приватінвест». Грудень 2005 – липень 2010 рр – головний бухгалтер Полтавської філії Акціонерного комерційного банку «Форум». Липень – листопад 2010 року менеджер з фінансових питань Публічного акціонерного товариства «БАНК ФОРУМ». Потрапити до Ольги Петрівни на прийом можна без попереднього запису. Приймає щочетверга, з 9.00 до 12.00. -  За прийом у середньому приходить до двох десятків осіб, - розповідає Ольга Борисенко. - Найпопулярніше питання – надання матеріальної допомоги, хоча порушують громадяни і проблеми житлово-комунального господарства. Досягнення – продаж у торгівельних мережах міста продуктів харчування з мінімальною торгівельною надбавкою. - До своїх досягнень відношу діяльність штабу, який займається стабілізацією цінової ситуації у Полтаві, - говорить Ольга Петрівна. - І це не лише перевірки. У торгівельних мережах міста створено соціальні куточки («Полагросервіс», «Універсам-Полтава», фірмові магазини «Полтавський м’ясокомбінат», «Молоко» тощо). Тут продають борошно, олію, цукор, м'ясо, молокопродукти з мінімальною торгівельною надбавкою. Досвід роботи у державній структурі Ольга Борисенко має, але незначний. У справах використовує службовий автомобіль – «Фольцваген Пасат».