Замість Олександра Геращенка на гала-концерті «Шукаємо таланти» у Полтаві виступить інший танцівник

Дозвілля
Валентина Зайченко6 квітня 2011 о 16:581595 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Замість Олександра Геращенка на гала-концерті «Шукаємо таланти» у Полтаві виступить інший танцівник
Антон Давиденко Фото надані Еліною Сергачовою 16 квітня у полтавському нічному клубі «Show hall» з танцювальною програмою виступить фіналіст популярного Всеукраїнського проекту «Танцюють всі-3» Антон Давиденко.


– Антон Давиденко увійшов до числа кращих танцівників України – розповіла журналісту Надії Кучер Еліна Сергачова, піар-менеджер.

Наступного дня, 17 квітня танцівник презентує полтавцям власну сольну програму в рамках гала-концерту фестивалю «Шукаємо таланти», повідомила пані Еліна.

– Зараз Антон займається відкриттям власної школи танцю, вона об’єднає кращих танцівників України, – каже піар-менеджер. Подробиці поки що не розголошуються.

Попередньо було відомо, що на гала-концерті «Шукаємо таланти» мав виступати Олександр Геращенко, переможець шоу «Танцюють всі-3».

Але його тепер вже колишня піар-менеджер повідомила, що Геращенко відмовився від її послуг і вона не може розповісти подробиць ситуації.

– Ймовірно, у Сашка Геращенка почалась «зіркова хвороба», – припустила Еліна Сергачова. – Він відмовився від послуг піар-менеджерів, вирішити діяти самотужки.

Відомо лише, що  7 квітня Олександр відлітає разом з деякими іншими фіналістами до Америки вчитися у кращих хореографів за умовами проекту телевізійного каналу СТБ.

Відомо, що він перебуватиме там протягом 23 днів, тому замість нього до Полтави приїде Антон Давиденко, фіналіст шоу.

Сам Олександр не хоче коментувати ситуацію з своєю заміною на концерті.

Олександр Геращенко   Фото Валентини ЗайченкоОлександр Геращенко Фото Валентини Зайченко



– Мені зараз не зручно говорити і взагалі я не хочу коментувати ситуацію з концертом у Полтаві. Дійсно, я їду до Америки разом з іншими трьома фіналістами шоу «Танцюють всі», – відповів по телефону журналісту переможець шоу Олександр Геращенко.

Про Еліну Сергачову Олександр сказав, що у них розійшлися погляди, але на що саме, не уточнив.



Організатори самого концерту «Шукаємо таланти» кажуть, що винних у даній ситуації немає.

– Адже Олександр не знав точну дату відбуття до Америки – каже Віталій Нечитайло, керівник проекту «Шукаємо таланти» – Ми вирішили запропонувати співпрацю Антону Давиденку, він погодився.

До речі, щодо "зірковості", на прес-конференції у Полтаві Олександр Геращенко говорив, що йому це не загрожує. Але про всяк випадок він попередив свого брата, щоб той тріснув його по голові, якщо таке станеться.

НАДІЯ КУЧЕР