Під Полтавою підлітки забили до смерті безпритульного чоловіка

Новини
Валентина Зайченко8 травня 2011 о 11:521691 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Під Полтавою підлітки забили до смерті безпритульного чоловіка
Нещодавно у селі Кованьківка Полтавського району на узбіччі дороги труп 58-річного чоловіка виявила жінка, що приїхала до себе на дачу. Як вдалося з’ясувати правоохоронцям, вбили його три односельчанина, двом з яких ще немає 18-ти років.
Фото з beskid.if.uaФото з beskid.if.ua Нещодавно у селі Кованьківка Полтавського району на узбіччі дороги труп 58-річного чоловіка виявила жінка, що приїхала до себе на дачу. Як вдалося з’ясувати правоохоронцям, вбили його три односельчанина, двом з яких ще немає 18-ти років. Спочатку розшуковці розглядали версію про дорожньо-транспортну пригоду. На цю думку наводили множинні переломи ребер, грудної клітини і тулуба, виявлені судово-медичним експертом, і місце розташування тіла загиблого. Але буквально через дві години після виїзду на місце події, встановивши очевидців інциденту, оперативники затримали підозрюваних у скоєнні тяжкого злочину, повідомляється на офіційному сайті обласної міліції. Міліціонери з’ясували, що вночі чоловік, знаний у селі як п’яниця без постійного місця проживання, потрапив під «гарячу» руку трьох юнаків, двом з яких 15 років, а старшому – 18. «Кулаками» підозрювані намагалися «покарати» волоцюгу за дрібні крадіжки, якими той, нібито, промишляв у Кованьківці. Але, вочевидь, перестаралися – за висновком судово-медичної експертизи останній помер внаслідок травматичного шоку. На даний час за фактом спричинення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть (частина 2 статті 121 Кримінального кодексу України) порушено кримінальну справу. 18-річний підозрюваний перебуває під арештом в слідчому ізоляторі міста Полтава, а його неповнолітні співучасники – виконують письмове зобов’язання не полишати місця постійного проживання без дозволу слідчого.