На Полтавщині чоловік обіцяв дівчині знайти родича, натомість - згвалтував її

Ситуація
Валентина Зайченко24 травня 2011 о 12:461216 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото: gorodkiev.com.ua 53-річний комсомольчанин вмовив 29-річну жительку села Кобелячок допомогти йому розшукати рідного брата, який, начебто, десь зник.

Дівчина без вагань сіла до автомобіля малознайомого чоловіка. Виїхавши за межі села в Кременчуцькому районі, в лісосмузі, чоловік почав чіплятися до дівчини, вимагав вийти з машини, на що отримав відмову.

Витягнувши дівчину з автомобіля силою та кинувши на траву, чоловік зґвалтував її. Після цього залякав жертву, щоб та нікому не розповідала про те, що сталося. На ранок дівчина разом з родичами звернулася за допомогою до міліції. Кривдника затримали тогож дня.

Як з’ясували правоохоронці, зловмисник був одружений, проживав разом з родиною в Комсомольську, а до села Кобелячок приїздив до своєї матері. Безробітний, до кримінальної відповідальності раніше не притягувався.

Наразі підозрюваний затриманий. По факту зґвалтування вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 152 Кримінального кодексу України, повідомляє сайт обласної міліції.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter