Вбивство в Полтаві: приревнував і забив до смерті

Ситуація
Валентина Зайченко30 травня 2011 о 13:211446 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото: mia.pl.ua Ревнивець до смерті забив "залицяльника" своєї співмешканки.

Нагадуємо, нещодавно в Полтаві п’яний чоловік, приревнувавши співмешканку до свого знайомого, викинув її з вікна третього поверху. Сталася нова трагедія на ґрунті ревнощів.

Цього разу ревнивець, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, до смерті забив чоловіка, який, як йому здалось, приділяв забагато уваги його коханій жінці.

Тридцятичотирирічний полтавець, прийшовши зі своєю співмешканкою у гості до її подруги, побачив там незнайомого чоловіка, який допомагав господарці засклити вікно. Він був давнім приятелем власниці помешкання та знайомим його співмешканки.

Випивши по декілька чарок горілки і захмелівши, гість, за його словами, почав помічати, що новий знайомий проявляє знаки уваги його співмешканці. Коли чоловіки вийшли на вулицю покурити, між ними виник конфлікт. Але після сварки гості повернулись додому і чоловік заснув.

Коли під вечір ревнивець прокинувся, співмешканки в квартирі не було. Він вирішив, що жінка пішла знову до подруги і вирушив туди ж. Біля будинку чоловік побачив «залицяльника», якого подруги відправили додому.

- Я запитав у нього, - говорить ревнивий чоловік, - де знаходиться моя співмешканка. Він відповів, що у подруги. Я вдарив його ліктем у голову, він упав. Я хотів іти далі, однак, той встав і я наніс йому ще декілька ударів по голові. Він знову впав. Коли я відійшов на декілька метрів, то побачив, що він встав і пішов. П’яний і побитий полтавець пішов у напрямку свого дому, однак, туди так і не потрапив.

Наступного ранку у непритомному стані його знайшли неподалік свого будинку. Автомобілем швидкої допомоги чоловіка доставили до реанімаційного відділення, де через три дні,  не приходячи до свідомості, він помер. Після розтину тіла, медики зробили висновок, що смерть настала внаслідок черепно-мозкової травми.

Обвинуваченого зараз затримано - він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, відносно нього порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За свої дії він може отримати від семи до десяти років позбавлення волі, повідомляє сайт обласної міліції.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter