Оркестр розважав полтавців в центрі міста

Новини
11 червня 2011 о 20:46886 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Оркестр розважав полтавців в центрі міста
Сьогодні, 11 червня, у Корпусному парку наживо грав муніципальний оркестр «Полтава».





– Ми вже 16 років розпочинаємо  о 18 годині на вихідні дні свої виступи, – розповів Едуард Головачиш, художній керівник та диригент оркестру. – Правда, недавно була пауза, бо їздили на міжнародний музичний конкурс до Ялти.

– Я вирішила показати місто своїй одногрупниці із Києва, – розповіла Ірина, полтавка. – Ми проходили повз Монумент Слави і почули гру оркестра. Спочатку зупинилися, щоб подивитися як танцюють літні полтавці, а потім і незчулися як заслухалися чудовою музикою.

– Така музика і можливість такого відпочинку дуже нам по душі, – розповіла Маргарита Федорівна, полтавка. – Ми спілкуємося, відпочиваємо, хто має ще сили, той танцює. Це дає можливість не забувати ту Полтаву, яка славилася віками. Адже духовної столицею це місто прозивали не спроста. Але зараз все більше стає незграбних новобудов, втрачається шарм міста. А Кадетський корпус – це сором в самому центрі міста. І сором для всіх полтавців, не лише для влади. Полтава завжди була інтелігентним містом, духовним, науковим та мистецьким. Хотілося б, щоб такою і лишилася.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter