400 полтавських прихильників Тимошенко щодня підтримують її у Києві

Новини
Валентина Зайченко4 липня 2011 о 14:36794 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Пікети на підтримку Юлії Тимошенко почалися відразу після її звинувачення і проходили в різних містах України (Фото з zik.ua)Кожного дня під стінами печерського суду у Києві знаходиться близько 1000 людей з Полтавщини, з них – 300-400 з Полтави,
розповів Дмитро Хрістов, перший заступник голови Полтавської обласної організації ВО «Батьківщина».



Нагадаємо, сьогодні, 4 липня, відбулося чергове засідання суду по справі проти екс-прем’єра Юлії Тимошенко. Чергове засідання перенесли на 6 липня.

– Кожного дня прихильники Юлії Тимошенко з Полтавської області стоять під стінами суду. Вони мирно, без зброї та провокацій підтримують її своєю присутністю, – розповів Дмитро Хрістов. – Це не організовані поїздки. Там і однопартійці, і люди, які голосували за Юлю Тимошенко у другому турі виборів Президента України. В Полтавській області таких виборців 400 тисяч.

До стін Печерського суду їздила і Любов Шайдур, голова фракції ВО «Батьківщина» у депутатському корпусі  міської ради. Про це вона розповіла журналісту «Кола» у телефонній розмові.

Як відомо, Юлію Тимошенко обвинувачують у перевищенні службових повноважень при укладенні газових контрактів з Росією у 2009 році. Окрім того, Тимошенко звинувачують у нецільовому використанні 380 мільйонів євро, які Україна отримала за Кіотським протоколом. Також проти Тимошенко порушено справу за підозрою в тому, що вона, будучи прем'єром, використала не за призначенням 67 мільйонів гривень, виділені на закупівлю автомобілів Opel Combo в якості машин швидкої допомоги.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter