Справи двох чиновників-хабарників передано до суду

Новини
Валентина Зайченко3 серпня 2011 о 13:53944 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
У Полтаві почастішали випадки виявлення хабарництва (Фото з telegraf.by)Прокуратура направила до суду дві кримінальні справи по факту хабарництва.


На хабарі спіймали виконуючого обов’язки начальника Управління у справах захисту прав споживачів у Полтавській області та його сина, які вимагали та отримали 16 тисяч гривень. Син був посередником батька. Чиновник взяв гроші за не притягнення підприємця до адміністративної відповідальності. До речі, його попередниця, начальник управління, була звільнена за хабар 3 тисяч гривень.

Інший чиновник отримав хабар в розмірі 10 тисяч гривень. Начальник одного з відділів Полтавської філії державного підприємства «Східний експертно-технічний центр Держгірпромнагляду України» вимагав та отримав хабара за надання дозволу на проведення робіт із підвищеною небезпекою одному з товариств, повідомляє Андрій Литвин, начальник слідчого відділу прокуратури Полтавської області.

Нагадаємо, нещодавно на хабарі попався полковник податкової міліції. Він взяв 56 тисяч гривень. З початку року це є найбільшою сумою хабара у Полтаві з тих, які виявили.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter