Співачка Еріка розповіла Колу, що кожного дня витрачає по 100$

Інтерв'ю
Надія Труш8 серпня 2011 о 16:002645 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Співачка Еріка розповіла Колу, що кожного дня витрачає по 100$
Популярна українська співачка Еріка, учасниця «Фабрики зірок-3» розповіла «Колу» про те, чим її вражають фанати, з ким хоче заспівати дуетом.

А ще поділилася, від чого без причини починає хворіти та коли презентуватиме перший альбом.

Довідка «Кола»

Справжнє ім’я Еріки – Анастасія Кочетова

Фото: play.ukr.netФото: play.ukr.net Спілкуючись із журналістом по телефону, Еріка їхала у справах на таксі. Каже, свого авто немає й не вміє водити, мовляв, потреби поки що в ньому не відчуває.

– Еріко, як змінилося твоє життя після «Фабрики зірок»?

– Звичайно, змінилося, я стала ще більше працювати. Тричі на тиждень відвідую заняття з вокалу. Вважаю, кожен артист має постійно удосконалювати свій талант. У мене й до «Фабрики зірок» часу завжди було обмаль. Наприклад, три роки підряд ніде не відпочивала, навіть жодного разу не була за кордоном.

– Зараз уже вдалося відпочити?

– Перший і на даний час останній раз відпочивала у квітні, в Єгипті. Це було круто! Я не ходила на екскурсії, валялася на пляжі, грілася на сонці, пила, їла – словом, відпочивала!

У житті Еріка майже не робить макіяжу та носить зручний одяг

– Чи відрізняється твоє концертне вбрання від буденного?

– Коли немає концертів, виступів, ділових зустрічей чи інтерв’ю, ношу звичайний зручний одяг. Це можуть бути джинси, шорти, спідниці, футболки, сарафани. Ще в буденні дні не наношу мейк-ап. Вважаю, шкіра має дихати, відпочивати від макіяжу.

– Коли треба зробити макіяж, робиш це сама чи довіряєш спеціалісту?

– Якщо йду на ділову зустріч чи інтерв’ю, можу макіяж і сама зробити, вже добре освоїла цю техніку. Але для зйомок кліпу чи фотосесії звертаюся за допомогою до своїх стилістів та візажистів. Вони працюють зі мною у команді.

Кожні вихідні Еріки – містичні

– Еріко, як проводиш вільний час, вихідні?

– Я майже не маю вихідних і вільного часу, коли вони з’являються, у мене виникає паніка. Мені постійно треба бути зайнятою, уже звикла до такого ритму. Мене вихідні дуже розслабляють, можу навіть захворіти ні з того, ні з сього: з’являється насморк, болить горло.

Еріка: кожного дня витрачаю 100 доларів

– Яку суму витрачаєш за день?

– Узагалі я не марнотратка, але іноді тягне пошопінгувати. З собою завжди ношу кредитні картки; якщо зрозумію, що вкрай треба купувати річ, купую її. Але таке буває рідко. Протягом дня витрачаю кошти на таксі й на їжу. З самого ранку виїжджаю з дому, перекушую у ресторанчиках, додому повертаюся майже вночі. Загалом щодня витрачаю 100 доларів.

– З ким із відомих товаришуєш?

– Не хочу хизуватися, товаришую з багатьма. Мені дуже імпонує Гайтана, вона справжня співачка, ми схожі душею. Навіть музика нам подобається однакова. У майбутньому я б хотіла записати з нею пісню. Нещодавно записала спільну композицію з українським рок-гуртом «Моторола», думаю, поки що досить дуетів.

Фанати дарують подушки та чашки з зображенням Еріки

– Що дарують фанати?

– Мені багато чого дарують. До вподоби подарунки, зроблені власноруч. Шанувальники презентують вишиванки, різні сувеніри. Найбільше вразили чашки й подушки з моїм зображенням. Це так приємно, класно! Я вдячна всім-всім своїм фанам за підтримку, за те, що вони у мене є. Вони найкращі!

– Чи буває, що фани дістають?

– Трапляються іноді неадекватні (сміється, – прим. авт). Телефонують, мовчать, потім трубку кидають. Я терпляче намагаюся завести розмову, випитати суть дзвінка. Найбільш дивних просто вношу у телефоні «до чорного списку». Але не ображаюся.

Під кінець осені або на початку зими цього року шанувальники зможуть придбати сольний альбом Еріки. Але з назвою диску співачка ще не визначилася.

– Це моя мрія. Тримати у руках свій перший альбом – це фантастика, – каже співачка.

Як "кидають" учасників різноманітних талант-шоу читайте тут.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter