Марина (Броня) Кігелева розповіла полтавцям рецепт котлети

Спорт
27 серпня 2011 о 11:311022 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Марина (Броня) Кігелева розповіла полтавцям рецепт котлети
Марина (Броня) Кігелева зайняла четверту сходинку на чемпіонаті світу серед жінок не очікувано
– ніхто не чекав, що Анет фон дер Вепен, яка почала тренуватися лише три місяці тому, вирве перемогу у цієї найсильнішої росіянки.



Марина отримала своє прізвисько під час служби в армії. Атлетка вважає, що дали його через її силу волі і бажання перемагати. Богатирка із Челябінська працює дізнавачем у райвідділі міліції, активно пропагує здоровий спосіб життя і є однієї із засновників богатирського руху на Уралі.

– Чи не бояться Вас чоловіки, коли дізнаються про Вашу силу?

– Звичайно, що стають поважати більше. Я сильна, але я і жінка, тому буваю ніжною і лагідною.

– Чи хотіли б Ви, щоб Ваша донька стала такою ж атлеткою як і Ви?

– Я не проти спорту. Хай стає спортсменкою, іде в інший спорт, але не цим видом. Богатирські ігри  дуже складні та травмонебезпечні. Я буду стовідсотково проти.

– Як Ви потрапили до цього виду спорту?

– Випадково. Просто одного разу попросили виступити. Так я і залишилася.

– У Вас є проблеми із пошуком одягу?

– Мені важко знайти взуття із каблуками, адже маю досить великого розміру ноги. Але вже давно їх не вдягала, тому навіть якщо і знайду щось підходяще, то точно впаду.

– Вам подобається керувати автомобілем?

– У мене є автомобіль і керування ним мені приносить задоволення.

Нещодавній конфлікт відбувся саме через автомобіль…

– Я не хочу нічого розповідати про цей випадок.

– Перепрошую, просто хотів запитати як це вплинуло на підготовку?

– Така увага від журналістів була надто важкою. Для мене цей період був дуже важкий. Це була криза. Я дуже хвилювалася. Звичайно ж для тренування це було негативно, адже я мала готуватися до чемпіонату світу.

– Ви вмієте куховарити?

– Я повар-кондитер за освітою. Працювала у хороших ресторанах, мене наймали готувати для американської делегації. О, смачно готувати я вмію і люблю.

– Що найбільше Вам смакує?

– Я люблю готувати і полюбляю швидкі страви. Особливо полюбляю їсти котлети. Беру 170 грам свинини, 120 яловичини – це фарш. Під час смаження роблю в центрі дірочку, щоб котлета добре просмажилася. До котлети роблю салат із цукіні. Натираю тонкими та довгими стружками цукіні, додаю часниковий соус із укропом. Смакота неймовірна!