– ніхто не чекав, що Анет фон дер Вепен, яка почала тренуватися лише три місяці тому, вирве перемогу у цієї найсильнішої росіянки.
Марина отримала своє прізвисько під час служби в армії. Атлетка вважає, що дали його через її силу волі і бажання перемагати. Богатирка із Челябінська працює дізнавачем у райвідділі міліції, активно пропагує здоровий спосіб життя і є однієї із засновників богатирського руху на Уралі.
– Чи не бояться Вас чоловіки, коли дізнаються про Вашу силу?
– Звичайно, що стають поважати більше. Я сильна, але я і жінка, тому буваю ніжною і лагідною.
– Чи хотіли б Ви, щоб Ваша донька стала такою ж атлеткою як і Ви?
– Я не проти спорту. Хай стає спортсменкою, іде в інший спорт, але не цим видом. Богатирські ігри дуже складні та травмонебезпечні. Я буду стовідсотково проти.
– Як Ви потрапили до цього виду спорту?
– Випадково. Просто одного разу попросили виступити. Так я і залишилася.
– У Вас є проблеми із пошуком одягу?
– Мені важко знайти взуття із каблуками, адже маю досить великого розміру ноги. Але вже давно їх не вдягала, тому навіть якщо і знайду щось підходяще, то точно впаду.
– Вам подобається керувати автомобілем?
– У мене є автомобіль і керування ним мені приносить задоволення.
– Нещодавній конфлікт відбувся саме через автомобіль…
– Я не хочу нічого розповідати про цей випадок.
– Перепрошую, просто хотів запитати як це вплинуло на підготовку?
– Така увага від журналістів була надто важкою. Для мене цей період був дуже важкий. Це була криза. Я дуже хвилювалася. Звичайно ж для тренування це було негативно, адже я мала готуватися до чемпіонату світу.
– Ви вмієте куховарити?
– Я повар-кондитер за освітою. Працювала у хороших ресторанах, мене наймали готувати для американської делегації. О, смачно готувати я вмію і люблю.
– Що найбільше Вам смакує?
– Я люблю готувати і полюбляю швидкі страви. Особливо полюбляю їсти котлети. Беру 170 грам свинини, 120 яловичини – це фарш. Під час смаження роблю в центрі дірочку, щоб котлета добре просмажилася. До котлети роблю салат із цукіні. Натираю тонкими та довгими стружками цукіні, додаю часниковий соус із укропом. Смакота неймовірна!
Марина (Броня) Кігелева зайняла четверту сходинку на чемпіонаті світу серед жінок не очікувано