Олександр Геращенко відкрив у Полтаві танцювальну школу

Дозвілля
10 вересня 2011 о 16:412620 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Олександр Геращенко відкрив у Полтаві танцювальну школу
Фото. Сьогодні, 10 вересня, у палаці дозвілля "Листопад" Олександр Геращенко, переможець шоу «Танцюють всі-3», відкрив танцювальну школу Aleksander Geraschenko Dance Center.




– Я дуже люблю Полтаву, тому саме тут вирішив відкрити свою школу, – розповів Олександр. – Хочу поділитися своїм досвідом, який здобув на різних шоу та під час навчання у США. Запевняю, що у мене буде дуже важко вчитися, але ви досягнете результату. Цілий рік ми будемо посилено тренуватися, а в кінці навчального року мої вихованці покажуть себе на показовому концерті. Навчати буду я, а в момент виступів мене замінять теж дуже професійні друзі-танцюристи.

Урочисте відкриття супроводжувалося показовою програмою від самого Олександра, його напарниці Марти Жир та вихованці Олександра із Комсомольська.

Також відомий полтавський майстер танцю разом із напарницею Мартою Жир провели для полтавців майстер-класи із джаз-фанку та контемпу.

Підтримати Олександра до полтави приїхав його товариш Макар Киливник, що також виступав на шоу «Танцюють всі», а також у «Шоу номер один», адже не лише чудово танцює, а й співає.

Полтавці мали змогу подивитися на танцювальний зал, дізнатися графік навчання та сфотографуватися із зірками.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter