Полтавські діти-тхеквондисти привезли золото із Запоріжжя

Спорт
Ніна Король12 вересня 2011 о 12:35940 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські діти-тхеквондисти привезли золото із Запоріжжя
Юні тхеквондисти з Полтави посіли перше та два других місця на змаганнях «Young Masters Cup» у Запоріжжі цими вихідними. Сьогодні нагороди урочисто вручать спортсменам.

Про це розповів Юрій Шавиро, президент федерації тхеквондо у Полтавській області.



Золото для  полтавської команди завоював 15-річний Роман Маслак.

У фіналі він виграв у трьох поєдинках, в одному бою була явна перевага полтавця.

15-річній Анні М’яло травма завадила вибороти золото. Одна й найтитулованіших спортсменок області привезла в Полтаву ІІ місце.

– Вона дійшла до фіналу, але поєдинок із запорізькою спортсменкою дався важко, бо Анна травмувалась у попередніх змаганнях, – розповів тренер Юрій Шавиро. – До того ж ми побачили, що запорізькій дівчині рефері робили поблажки, тобто закривали очі на її порушення, як то вихід за килим та інші, не знімаючи бали. Тож по балах вона отримала перевагу над Анною М’яло.

8-річний Георгій Коваленко також показав хороший результат, виборовши срібло. Георгієві, вага якого 33 кілограми, довелось змагатись із спортсменом, вага якого 37 кіло і вищим на голову.

Сьогодні о 17 годині полтавським тхеквондистам вручать їхні нагороди, адже полтавська делегація вирушила раніше додому, не дочекавшись церемонії нагородження, адже потрібно було дістатись раніше до Полтави, бо наступного дня, тобто сьогодніі, усім дітям іти в школу.

Загалом у турнірі «Young Masters Cup» брали участь близько 200 спортсменів більше ніж із 10 регіонів України.

Головне завдання цього турніру – відбір претендентів у молодіжну збірну України, а також підготовка членів збірної команди до чемпіонату Європи та Кубку України, резюмував Шавиро.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter