Виступ полтавця Олега Кензова на «Х-фактор» назвали кращим, але не всім у Полтаві дали його почути

Дозвілля
17 вересня 2011 о 21:165158 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Виступ полтавця Олега Кензова на «Х-фактор» назвали кращим, але не всім у Полтаві дали його почути
Кілька хвилин тому, сьогодні, 17 вересня, на кастингу шоу «Х-Фактор» показували виступ 23-річного полтавського репера Олега Кензова.
Він учасник полтавського гурту «Принципова зміна», що читають реп. Та цього разу Олег виконував пісню Олександра Сєрова «Я люблю тебя до слез».

Фото з власної сторінки Олега в соцмережі "Контакт"Фото з власної сторінки Олега в соцмережі "Контакт"

Але полтавців, які є користувачами кабельного та цифрового телебачення від одого нпйпопулярнішого у місті оператора, позбавили можливості почути і оцінити виступ свого земляка. Оскільки звук спочатку спотворювався, а потім взагалі відключився. Причому інші полтавці, котрі не є користувачами оператора, виступ таки подивилися.

Спів полтавського репера сподобавсь усім суддям. У Олега чотири «Так». До того ж Кондратюк назвав виступ Олега найкращим у Харкові.

Гурт "Принципова зміна" (фото з сторінки гурту в "Контакті")Гурт "Принципова зміна" (фото з сторінки гурту в "Контакті")

До теми - Учасниця «Х-Фактору», що не сподобалась Йолці, поділилась секретами.

- Далі  у " Х-Фактор" пройшов ще один житель Полтавщини.

- Молодшій Рафанумезан з Полтави бабуся дозволила брати участь у "Х-Факторі-2", не дивлячись на Кондратюкове "Ні".