Тисячі доларів кубку з тхеквондо поїхали мимо Полтави

Спорт
Ніна Король19 вересня 2011 о 12:351028 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Тисячі доларів кубку з тхеквондо поїхали мимо Полтави
17-18 вересня в Ірпені Київської області відбувся турнір з тхеквондо пам’яті віце-президента федерації тхеквондо України Геннадія Євдокимова. У ньому спортсмени боролись на грошові винагороди 3, 2 та 1 тисячі доларів.




Фото надані Юрієм Шавиро

Серед кращих команд України була запрошена на турнір і збірна Полтавщини. Суперниками були тхеквондисти з Запоріжжя, Києва, Ірпеня, Харкова, Одеси та команда з сусідньої Молдови.

На жаль, полтавці можуть похвалитись лише однією нагородою – срібною, яку для команди завоювала 15-річна Анна М’яло, кандидат у майстри спорту.

– Анна у фінальному двобої змагалась із киянкою Іриною Ромодановою, майстром спорту міжнародного класу, але програла більш досвідченій спортсменці, – розповідає Юрій Шавиро, президент федерації тхеквондо у Полтавській області.

Інші сім спортсменів оновленої збірної області отримали хороший досвід, розповіли тренери Михайло Шамян та Юрій Шавиро.

– 10-річний Валерій Коваленко мав шанси вибороти бронзу, але в додатковому поєдинку його суперник першим набрав вирішальний бал і таким чином виграв, – додав Юрій Шавиро. – Роман Маслак, якому 15 років, теж міг потрапити на третю сходинку в особистому заліку, але бій із киянином був на користь останнього.

А головні призи команд поїхали в інші міста:

Київ – 1 місце –3000 $

Ірпінь – 2 місце  –2000 $

Запоріжжя – 3 місце – 1000 $

Нагадаємо, нещодавно полтавці привезли медалі з іншого турніру.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter