У Полтаві на COLORFESTі малювали, продавали прикраси, займались буккросінгом та збирали гроші для тварин

Новини
Валентина Зайченко12 жовтня 2011 о 14:331029 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві на COLORFESTі малювали, продавали прикраси, займались буккросінгом та збирали гроші для тварин
Нещодавно у Полтаві пройшов перший фестиваль авторських прикрас.


Відвідувачів COLORFESTу чекали унікальні вироби, майстер-класи. В рамках фестивалю проходив також буккросінг та театралізовані дійства.

Довідка:

Буккросінг – громадський рух, під час якого люди залишають у громадських місцях прочитані книжки, щоб інші люди знайшли і прочитали. І потім зробили те ж саме.

Крім цього, відвідувачі фесту могли зіграти в лотерею.

Фото надані організаторами фестивалю.



Найцікавішим та найголовнішим на фестивалі стало створення величезного полотна, яке потім було продане на аукціоні. 700 гривень, які вторгували за картину, пішли у фонд захисників тварин – благодійної організації «Юний Європеєць».

Благодійну організацію «Юний Європеєць» запросили взяти участь у фесті організатори –  хобі-студія «Майстерня» та рок-н-рол кафе «Villa Крокодила».

На фестивалі був встановлений спеціальний бокс для збору коштів безпритульним тваринам – відвідувачі залишили в ньому 85 гривень, до яких додалися і 700, які вторгували за картину.

– Зі ці кошти ми вже провели стерилізацію кількох безпритульних тварин, – повідомила Ольга Головань, волонтер організації «Юний Європеєць».

– Такі фестивалі ми плануємо проводити кілька разів на рік. Наступний буде 17-го грудня, – повідомила організатор Владислава Дикань.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter