На Полтавщині у ДТП загинула футбольна команда

Новини
Таня Цирульник24 жовтня 2011 о 14:184968 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині у ДТП загинула футбольна команда
23 жовтня близько опівночі у Глобино Полтавської області сталася ДТП, внаслідок якої загинуло 8 осіб. Серед померлих – футболісти Семенівського футбольного клубу «Атлант».


Фото з сайту ru.tsn.uaФото з сайту ru.tsn.ua

Того дня на центральному стадіоні «Колос» селища Семенівка команда ФК «Атлант» перемогла у розіграші відкритого кубку району з футболу. Серед загиблих – син голови Семенівської райдержадміністрації.

Інформацію про те, що серед померлих були футболісти, підтвердили правоохоронці.

– Близько 24 години автомобіль SKODA OKTAVIA A5 AMBIENTE під керуванням 26-річного водія рухався по вулиці Леніна. Не впоравшись з керуванням, водій виїхав на зустрічну смугу і скоїв зіткнення зі стоячим на зустрічному узбіччі автомобілем КАМАЗ з причепом під керуванням 47-річного водія. Водій та 7 пасажирів автомобіля SKODA (віком від 19 до 22 років), загинули, – повідомляється на офіційному сайті МВС області.

За фактом ДТП порушена кримінальна справа за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб). Покарання передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

Наразі правоохоронці з’ясували, що вулиця Леніна у Глобино має по одній смузі для руху в кожному напрямку. Ділянка дороги не є місцем концентрації ДТП. Пряма в плані. Видимість в обох напрямках близько 300 м. Ширина проїжджої частини 6,4. Ширина узбіч в напрямку залізничного вокзалу 3,5 м., в напрямку центра міста – 15 м. Покриття асфальтобетонне, сухе, без дефектів.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter