Почесному полтавцю Андрію Данилку побили дзеркальну зірку

Дозвілля
21 листопада 2011 о 11:051554 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Вєрці Сердючці побили дзеркальну зірку. Фото із сайту forum2.te.ua В елітному селищі Конча-Заспа під Києвом стався скандал за участю зірок шоу-бізнесу.


Українського артиста Андрія Данилка (Вєрка Сердючка) побили на корпоративі в селищі Конча-Заспа, де український чиновник святкував свій день народження. Гості спостерігали за сценою, не намагаючись розборонити конфлікт.
За традицією українських чиновників для розваги гостей покликали іменитих зірок: Софію Ротару, дівчат з гурту ВІА Гра, Хор Турецького та інших. Запросили на свято і Андрій Данилко – він повинен був виступати за зіркою шансону Сергієм Сухачова.
Стоячи за кулісами невеликої сцени (свято проходило в особняку депутата), Сухачов чекав свого виходу, коли Вєрка Сердючка звернулася до співака з провокаційним питанням, той різко відреагував, але колеги заспокоїли артиста.
А вже після, коли всіх зірок розсадили по залу, до Сергія Сухачова підійшов Андрій Данилко без гриму, але в знаменитій дзеркальної зірку, одягненою прямо на бейсболку.
За словами очевидців, Данилко був сильно п'яний. Він почав тикати пальцем в виконавця шансону і кричати. Сухачев збив з голови знаменитості легендарну зірку, тому вона впала на землю і тріснула. Сердитий Андрій осколком своєї шапки поранив шансоньє.
Край цьому побоїща поклав сам високопоставлений іменинник, який вийшов із Сухачовим із залу.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter