У Полтаві на одному місці сталося три ДТП

Новини
1 грудня 2011 о 15:291877 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві на одному місці сталося три ДТП
На 342 кілометрі (так звана «Шашличка») 29 листопада сталося дві дорожньо-транспортні пригоди.

У Полтаві на одному місці у Полтаві сталося три ДТП. Фото із сайту kolo.poltava.uaУ Полтаві на одному місці у Полтаві сталося три ДТП. Фото із сайту kolo.poltava.ua Як повідомили в секторі зв’язків із громадськістю УДАІ УМВС України в Полтавській області., на автодорозі Київ-Харків в напрямку Полтави о 13:45 рухався «Фольксваген» під керуванням 24-річного полтавця, який не впорався із керуванням і зіткнувся із «Шевроле», яким керував 35-річний житель Копилів. Після зіткнення автомобіль «Шевроле» виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся із вантажівкою «Інтернаціонал», якою керував 45-річний житель Івано-Франківська. Внаслідок ДТП водій «Шевроле» отримав розрив плечового суглобу, забій м’яких тканин голови і доставлений в 1-шу міську лікарню Полтави.

Цього ж дня о 18:00 на цій же ділянці дороги автомобіль «Фольксваген», під керуванням 29-річного жителя Котелевського району, який не впорався з керуванням та скоїв зіткнення із позашляховиком «Тойота Прадо», яким керував 39-річний житель Машівки. Внаслідок ДТП пасажирка «Фольксвагена» отримала зсадини обличчя, гематоми тіла і доставлена в Полтавську обласну лікарню.

І за кілометр від цього, на 343 кілометрі, на ділянці автодороги Київ-Харків (так званий «Спуск») цього ж дня загинуло дві людини, а одна травмована. Саме цього дня на дорогах міста була сильна ожеледиця. Будьте обережними!

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter