У Полтаві чоловік вбив дружину, але не може згадати як та через що

Новини
Надія Труш3 січня 2012 о 19:271416 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві чоловік вбив дружину, але не може згадати як та через що
Вбивство сталося днями у Полтаві в одному з житлових будинків по вулиці Рябушанській. 45-річний полтавець убив свою цивільну дружину. А потім зателефонував до міліції й розповів про свій вчинок правоохоронцям.


Про це повідомляється на сайті УМВС в Полтавській області.

Чоловік з жінкою почали святкувати Новий рік ще 31 грудня по обіді. Пара зловживала алкоголем, тому до опівночі із новорічних запасів алкоголю нічого не залишилося. Чоловік швиденько змотався до магазину за додатковою порцією спиртного. Потім, як розповів правоохоронцям чоловік, він уже не усвідомлював свої дії, адже забагато випив.

За вбивство полтавець може отримати 10 роківЗа вбивство полтавець може отримати 10 років

Замість новорічних подарунків - страшний сюрприз

- Коли я вранці прокинувся, то побачив, що мої руки в крові, - розповідав працівникам міліції полтавець - А поряд лежала мертва моя цивільна дружина. Вона лежала у калюжі крові. Була розбита голова й обличчя. У будинку ми були лише удвох. Повернувшись з магазину, я зачинив двері зсередини, хтось посторонній не міг увійти. Тому я зрозумів, що убив я.

Але чоловік стверджує, що не пригадує, як саме та через що убив жінку. Міліцію викликав сам.

Полтавець бив дружину дуже жорстоко

На тілі загиблої судово-медичні експерти виявили численні переломи кісток, тулуба, голови. Від жорстоких ударів жінка отримала переломи кістки носа, щелепи, рук та ніг. А також були переламані ребра з обох боків. Такі ушкодження свідчать про те, що жінку били не один раз, довго й дуже жорстоко.

За вбивство, яке чоловік не може згадати - 10 років

Нині вбивця знаходиться у слідчому ізоляторі. Йому загрожує кримінальна відповідальність за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України. А саме: позбавлення волі на срок від 7 до 10 років.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter