Колеги Євгена Дикого планують провести власне розслідування

Ситуація
Надія Труш31 січня 2012 о 14:21899 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Колеги Євгена Дикого планують провести власне розслідування
Нагадаємо, 30 січня у Одесі загинув 29-річний полтавець Євген Дикий. Міліція вважає загибель журналіста самогубством. Друзі загиблого піддають цю версію сумніву.
Загиблий працював редактором новин рубрики «Столиця» у київському інформаційному агенстві «Ліга.net».

Фото з особистої сторінки Євгена Дикого у соціальній мережі Фото з особистої сторінки Євгена Дикого у соціальній мережі 



У інформаційному агенстві, де працював Євген, говорять, що чоловік не отримував жодних редакційних завдань, які б були пов’язані із відрядженням у Одесу.

Колеги Євгена Дикого шукають свідків, які б могли розказати про перебування чоловіка в Одесі

При цьому колектив, з яким працював полтавець, звертається до усіх, хто може надати хоча б будь-яку інформацію про те,  як Євген Дикий провів вихідні, протягом яких перебував у Одесі.

– Ми прослідковуємо усю інформацію, яка з’являється у інтернет-виданнях чи у інших джерелах, зокрема, слідкуємо й за роботою  правоохоронців, – розповів Юрій, колега загиблого, представник інформагенства «Ліга.net» – Поки що ніяких подробиць нам не відомо. Можливо, будемо проводити власне журналістське розслідування загибелі Євгена. Але це буде вирішувати керівництво редакції.


Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter