Загибель журналіста з Полтавщини: розповідь рідних та знайомих

Ситуація
31 січня 2012 о 18:221921 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Загибель журналіста з Полтавщини: розповідь рідних та знайомих
Журналіст «Кола» поспілкувалась з однокласницею та  братом загиблого журналіста в Одесі.
З братом Євгена,  Валерієм Диким, ми зв’язались через одну із соціальних мереж. Ось що він відповів про загибель  брата:

- Наша сім'я шокована! Про самогубство ніколи мова не йшла. Він був комунікабельною людиною, любив подорожувати, мав багато друзів.

Фото з соцмережі КонтактФото з соцмережі Контакт

Однокласниця Євгена розповіла, що зустрічалась з Євгеном 29 січня.



- При зустрічі він розповідав про свою роботу, що все класно,  - говорить Марина. – Ніякої фрази  про те, як йому складно чи, що набридло від нього не звучало. Сказати, що Євген може згодом здійснити суїцид, я  не можу. Тим більше, розмовляючи, він говорив про плани на майбутнє. Ми збирались пограти в мафію. Він казав: «Давай, зберемось через тиждень-два». І про Одесу  жодного слова не сказав. Брат його говорив мені, що Євген йому телефонував у неділю о 16.00. Пропонував зустрітись, бо давно не бачились. У неділю Євген ще, виходить, був у Києві. Він був завжди активним. І він сам казав мені, що життя класне, і від нього потрібно отримувати задоволення. Нещодавно їздив до Карпат, то на море, то за кордон.

По темі:

Полтавський журналіст загинув в Одесі.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter