ДТП під Полтавою: перший офіційний коментар

Новини
28 лютого 2012 о 12:551913 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 ДТП під Полтавою: перший офіційний коментар
У міліції розповіли обставини автопригоди в Полтавському районі.


Юрій Сулаєв . Фото kolo.poltava.uaЮрій Сулаєв . Фото kolo.poltava.ua

Про те, що учасником автопригоди був міліціонер правоохоронці підтвердили. Міліцейський службовий автомобіль урізався у маршрутку, в якій було п’ятеро пасажирів. У наслідок ДТП загинув один з пасажирів легковика. Водій та інший пасажир цього автомобіля – в лікарні.

- Автопригода сталась на 6 кілометрі автодороги Полтава-Машівка, - розповів Юрій Сулаєв, керівник прес-служби обласної міліції. - На слизькому відрізку дороги водій автомобіля «ВАЗ-2107» не впорався з керуванням і урізався у автобус «Рута». За кермом  легковика знаходився 22-річний полтавець, працівник карного розшуку Ленінського райвідділу міліції. Це був службовий автомобіль. Водій, міліціонер, був тверезий. У результаті автопригоди він та один з пасажирів легковика, 49-річний житель Харківщини, травмовані. Їх госпіталізували до Полтавської обласної клінічної лікарні. Ще один пасажир цього автомобіля,  52-річний полтавець, загинув.

У автобусі «Рута» було п’ятеро пасажирів. Водій і пасажири цього авто уціліли. Це була маршрутка, що їздить за маршрутом "Полтава-Лисівка". На місці події працює слідчо-оперативна група.

- Кримінальну справу за статтею 286 частина 2 ККУ порушила прокуратура, - зазначив Юрій Сулаєв. – Оскільки учасником ДТП є працівник міліції.

По темі:

Подробиці ДТП під Полтавою: смерть та травми від зіткнення легковика та маршрутки

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter