У Полтаві затор на Жовтневій: подробиці

Фото
28 лютого 2012 о 17:331421 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві затор на Жовтневій: подробиці
Дві години поспіль водії розбиралися одне з одним без допомоги ДАІФоторепортаж. Сьогодні, 28 лютого, у Полтаві з 13-00 до 15-00 від зупинки «Університет» (Сінна) до зупинки «Площа Зигіна» полтавці стояли в односторонньому заторі.


Нагадаємо, що причина затору – невелика аварія, яка сталася недалеко від зупинки «Площа Зигіна». Учасники ДТП – автомобіль «Тойота Королла» та автобус «Богдан». На вході у автобус журналіст «Кола» побачив молодого чоловіка, який не охоче спілкувався з журналістами.



- Я не водій, нехай  буду просто пасажиром, – говорить чоловік, який представився Максимом. – Ось «наздогнали» Тойоту, бампер лопнув у неї. «Даішників» не викликали, самі розберемося. Он спитайте в «Королли», що сталося, але вам навряд чи дадуть відповідь.

Відповідь журналісту дійсно не дали, проте приблизно о 15-00 іномарка поїхала в одну сторону, а автобус - по своєму маршруту «Огнівка – Інститут Зв’язку». Очевидно, водії дійшли згоди.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter