Полтавці зібрали 4 тисячі гривень на лікування паралізованому після ДТП вчителю

Новини
Надія Труш17 квітня 2012 о 13:331041 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавці зібрали 4 тисячі гривень на лікування паралізованому після ДТП вчителю
У Полтаві на благодійному концерті на лікування та реабілітацію паралізованому після ДТП вчителю збирали гроші.


Фото взяте зі сторінки у соціальній мережі, яку друзі Вадима створили для допомоги хлопцюФото взяте зі сторінки у соціальній мережі, яку друзі Вадима створили для допомоги хлопцю

Нагадаємо, у Полтаві відбувся благодійний концерт камерного хору «Гілея», на підтримку 30-річного паралізованого Вадима Манучарова, який потрапив минулого місяця у ДТП. Через це Вадим не може ходити, прикутий до лікарняного ліжка.

На благодійний концерт, який відбувся у Краєзначому музеї 16 квітня,  прийшло не дуже багато полтавців. Були присутні здебільшого ті, хто знав та спілкувався із Вадимом. Зібрати вдалося невелику суму.

– На благодійному концерті вдалося зібрати 4 тисячі гривень, – повідомила Світлана, організатор концерту. – Звісно, це невелика сума, але будуть проводитись й надалі подібні заходи для підтримки та збору коштів на лікування та реабілітацію Вадиму. Наприклад, у травні плануються благодійні виступи різних місцевих колективів та виконавців у міському Будинку культури.

Також читайте:

Полтавській школярці, яка потрапила після складної операції у реанімацію, терміново потрібна допомога

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter