В Україні вивезення сміття може подорожчати: чого чекати полтавцям

Новини
20 квітня 2012 о 13:301438 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 В Україні вивезення сміття може подорожчати: чого чекати полтавцям
У Міністерстві регіонального розвитку та будівництва заявили про необхідність підвищення тарифів на вивезення сміття для населення.


Фото з сайту rivne1.tvФото з сайту rivne1.tv

На думку чиновників, їх слід підвищити як мінімум удвічі. Представники сміттєпереробних компаній пояснюють цю необхідність зростанням цін на електроенергію і паливо. Про це сьогодні, 20 квітня, повідомили на ukrinform.ua журналіст «Кола» дізнавалась чи планують підвищення тариф на вивезення відходів у Полтаві, адже в нашому місті сміттєпереробний завод тільки планують збудувати.

- Поки що про подорожчання послуги з вивезення сміття у Полтаві розмов не було,  - говорить Наталія Коротіна, начальник договірного відділу КП «КАТП-1628». – На сьогодні, 20 квітня, у нас такі тарифи: для жителів приватного сектора – 2,90 гривень за одну людину на місяць, для жителів багатоповерхівок – 1,70 гривень (теж з людини на місяць).

Нагадуємо, що СЕС вважає, що полтавському сміттєзвалищу потрібен паркан.

Довідка «Кола»: в Україні ж середній тариф на вивезення твердих побутових відходів (ТПВ) становить 35 гривень за кубометр. При цьому одна людина платить 5 гривень за послугу з вивезення відходів.

До теми - Сміттєзвалище під Полтавою — екологічна міна уповільненої дії

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter