У Полтаві проходять майстер-класи італійського майстра для самураїв з усієї України

Спорт
5 травня 2012 о 13:431076 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві проходять майстер-класи італійського майстра для самураїв з усієї України
Поділитися своїм досвідом з Мілану до Полтави приїхав Даніель Леклер, володар 5 дану Айкідо, 6 дану Іайдо (меч) та 6 дану Дзюдо, член Ради Федерації Мутокукай Європи.
У Полтаву приїхали самураї з усієї України на майстер-класи італійського профі Данієля Леклера. Фото mia-pl.gov.uaУ Полтаву приїхали самураї з усієї України на майстер-класи італійського профі Данієля Леклера. Фото mia-pl.gov.ua Поділитися своїм досвідом з Мілану до Полтави приїхав Даніель Леклер, володар 5 дану Айкідо, 6 дану Іайдо (меч) та 6 дану Дзюдо, член Ради Федерації Мутокукай Європи. Перший майстер-клас з володіння самурайським мечем пройшов учора, 4 травня, у спорткомплексі УМВС України в Полтавській області. На нього з’їхалися 30 осіб з різних куточків України - Сімферополя, Севастополя, Краматорська, Харкова, Київа та інших регіонів, повідомляється на офіційному сайті обласної міліції.

Українці вчаться у італійського майстра. Фото mia-pl.gov.uaУкраїнці вчаться у італійського майстра. Фото mia-pl.gov.ua

Присутнім протягом двох годин Данієль Леклер демонстрував, як справжній самурай має володіти прийомами японського бою. Загалом програма трьохденного семінару містить в собі теорію, принципи та відпрацювання різних базових технік: Айкідо, Дзюдо та Іайдо. Прийоми Айкідо та Дзюдо самураї планують вивчати 5 та 6 травня. По їх завершенню буде проведена атестація.

Фото mia-pl.gov.uaФото mia-pl.gov.ua

У Полтаві теж діє Федерація Айкідо і Будо Полтавської області «Мотокукай», яку очолює Євгеній Кушнір. ЇЇ історія бере свій початок з грудня 1998 року.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter