У Полтаві обрали Пані Полтавщини 2012: фоторепортаж

Новини
6 травня 2012 о 21:252739 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві обрали Пані Полтавщини 2012: фоторепортаж
ведучі конкурсуСьогодні, 6 травня, в театрі імені М. Гоголя  відбувся конкурс розуму і краси «Пані Полтавщина».
Це  вже  VІ регіональний конкурс , який є відбірковим до Всеукраїнського  та Міжнародних конкурсів.

Цього разу за звання «Пані Полтавщина 2012» змагались вісім полтавок, які вже мали чим похвалитись перед глядачами та суддями.  Минулого року  їх було 9. Усі глядачі ще на початку конкурсу дізнались, що серед них є вже три «переможниці», бо саме це поняття означає ім’я трьох конкурсанток  - Вікторія. До речі, саме одна з них і стала «Пані Полтавщини 2012», адже нещодавно  стали відомі результати.

- Учасницями стали жінки від 25 років,  - розповіла Надія Мороз-Ольшанська, помічник режисера конкурсу.  - Це полтавки, які  вже певним чином  реалізувались у житті. Якщо кожен рік змінювалось: мають це бути заміжні жінки чи ні, то цього разу всі учасниці були або є заміжні. Заплановано три конкурсні етапи : «Про мене кохану нехай розкажуть», «Спортивний»,  тобто до Євро-2012» і третій конкурси – «Талант»

Конкурс розпочався з незвичного  представлення: кожна з учасниць виходила на сцену і частково розповідала про себе сама, а частково про неї говорили її рідні або друзі. Для цього дехто спеціально виходив на сцену,  в основному близькі подруги конкурсанток, хтось же говорив із залу, до яких підходив ведучий. Були серед учасниць і ті, яким допомагали зарекомендувати себе їхні діти. Так учасниця під номером сім, Вікторія Степанова, разом зі своїм сином читала реп.

Нагадуємо, що минулого року перемогу здобула Оксана Павлович, що очолює рекламний відділ у газеті «Бізнес-Афіша».

Цього року конкурсантками були: Людмила Цись, Олена Броннікова, Юлія Риндак, Ірина Тимо, Вікторія Жирова, Вікторія Маметкулова, Ірина Бланкіна та Вікторія Степанова.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter