Рахують гроші, зібрані під час концертів та виставок у Полтаві

Дозвілля
Ніна Король7 травня 2012 о 14:021217 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Рахують гроші, зібрані під час концертів та виставок у Полтаві
Фоторепортаж. Цими вихідними під час різних розважальних заходів волонтери у Полтаві назбирали тисячі для хворих на діабет.




Поки що порахували лише кошти, що були зібрані в суботу, 5 травня – це 16 тисяч гривень. А вчора на Театральній площі весь день відбувались акції та виставки. Представники благодійного фонду Серце до серця» досі рахують гроші, котрі полтавці пожертвували на помпу для хворих на діабет. Оскільки до збору коштів долучились у 12 районах Полтавської області, то фінанси досі надходять, днями буде відома сума. Про це повідомила Наталя Удовицька, регіональний представник Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця».



Своїми діями акцію підтримали автомобілісти Полтави та навіть інших міст. А також співаки та танцівники, юні актори, багато з них – учасники шоу «Україна має талант» та «Х-Фактор».

Жертували гроші і ті, хто прийшли подивитись концерт та виставку.

Полтавці гаряче зустрічали сестер Евелін та Жослін Рафанумезана, учасниць талант-шоу, Євгенію Тарайкович, котра гарно виступала в останньому сезоні «Х-Фактора».  Також заспівали цього вечора полтавський дует  London Hill, учасник престижного конкурсу «Пісні моря- 2011»  та багато інших голосистих вокалістів.

Порадували полтавців чудовою грою і свої, місцеві Проня Прокопівна та Голохвастов – актори зіграли уривок зі знаменитої п’єси.

Артема Лоїка, на якого сподівались глядачі, цього разу не було.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter