У Полтаві танцями боротимуться з раком, а лікарі консультуватимуть жінок на вулиці

Новини
Надія Труш7 травня 2012 о 12:521106 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві танцями боротимуться з раком, а лікарі консультуватимуть жінок на вулиці
У  Полтаві 13 травня проведуть флешмоб «Танець проти раку» та малюватимуть на асфальті.


фото з сайту kpravda.comфото з сайту kpravda.com

Акція до Дня матері «Заради здоров'я завтра – турбуйтесь про себе сьогодні» проходитиме у місті 13 травня.

– Окрім флешмобу «Танець проти раку», планують провести конкурс малюнків на асфальті, організувати консультаційний центр «Жива бібліотека», –  зауважила Ольга Латиш, голова президії Об'єднання жінок-депутаток Полтави (саме ця організація співорганізатор проведення акції).

Жінкам даруватимуть квіти та безкоштовно консультуватимуть лікарі

Кожна жінка зможе безкоштовно проконсультуватися у лікаря-гінеколога та дієтолога. Також проходитиме благодійна акція, в рамках якої представники обласної Організації Товариства Червоного Хреста збиратимуть кошти на підтримку хворих на рак молочної залози.

Довідково: захід проходитиме на площі біля ОЦЕВУМу з 10 до 12 години.

До речі, за статистикою, серед усіх видів онкозахворювань саме рак молочної залози займає перше місце по смертності. Щогодини в Україні від цієї хвороби гине 1 жінка. Й чи не найчастіше причиною трагедії стає занедбаність раку. Та полтавські жінки з острахом йдуть на мамографічне обстеження. До того ж, науковці стверджують, що рак створили самі люди: Ракові пухлини вкрай рідко виникали до недавнього часу, коли забруднення наколишнього середовища і неправильне харчування стали широко поширеними проблемами.

Також читайте:

День перемоги у Полтаві – де буде феєрверк

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter