У Полтаві відкрилась виставка оригінальних акваріумів: фоторепортаж

Дозвілля
Надія Труш2 червня 2012 о 15:372366 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві відкрилась виставка оригінальних акваріумів: фоторепортаж
Фото. Сьогодні у Полтаві вперше відкрили виставку акваріумів.


Діти захоплено роздивлялися чудернацьких рибок у акваріумахДіти захоплено роздивлялися чудернацьких рибок у акваріумах

Виставка-конкурс «Акватер-2012» проходить у  Палаці дитячої та юнацької творчості. Така виставка у місті вперше. Організатори, (Полтавський регіональний клуб акваріумістів) планують зробити її щорічною. Й, можливо, організувати гурток, на якому всі бажаючі зможуть більше дізнатися про акваріумний дизайн.

На виставці на розсуд полтавців представлено 10 акваріумів. На них можна не лише безкоштовно подивитися, але й проголосувати за той акваріум, який найбільше припав до вподоби. За результатами голосування відвідувачів буде обраний акваріум, якому присудять приз глядацьких симпатій.

На виставці презентовано 10 акваріумів. Вік учасників виставки-конкурсу від 22 до 48 років.  Три кращі акваріуми завтра, о 12 годині обиратиме журі: Сергій Логінов, художник, Сергій Світличний, учасник міжнародних конкурсів акваріумістів, Сергій Єрмолаєв, акваскейптер. Ще один обиратимуть самі полтавці. Призи: вартісні акваріуми, світильники, зовнішній фільтр, комплект акваріумної хімії.

- Акваріуми, представлені на виставці, мають не лише оригінальний дизайн, - зауважив Ярослав Дяченко, організатор виставки. - Але й своєрідну родзинку: використовується спеціальна додатково очищена вода.

Крім того, для форумчан-акваріумістів провели лекцію, на якій розповідали про те, як правильно  доглядати за рибками та облаштувати акваріум.



Також читайте:

У Полтаві рибка-гопник замучила своїх господарів розбірками

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter