Полтавських лікарів привітав фіналіст шоу «Україна має талант» Едуард Клопот

Новини
Ніна Король12 червня 2012 о 15:52968 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавських лікарів привітав фіналіст шоу «Україна має талант» Едуард Клопот
Перша міська лікарня Полтави першою в Полтаві привітала своїх співробітників із професійним святом та порадувала грошима.
Едуард КлопотЕдуард Клопот

Офіційні міські торжества будуть 15 та  16. А нині лікарі та медсестри 1-ої міської самі організували концерт. Була навіть «Джазова терапія», котра лікувала танцем – цей  квартет дуже сподобався глядачам. Лікарі вправно крутили палицями, а ще підіймали колегу на руки. А полтавський соловей Едуард Клопот, фіналіст шоу «Україна має талант-4» дарував медпрацівникам свої пісні. Правда, мікрофон раз його підвів, але таланту це не завадило «Пам’яті Карузо» заспівати і без мікрофона. Інші пісні Едуард уже виконував із мікрофоном. Від глядачів отримав оплески, а ще людину з екрана упізнали навіть хворі, котрі нині перебувають в цій лікарні. Тисли руку. Журналісту зізнався, що виступав тут безкоштовно, бо ці люди голосували за нього в шоу. У інших випадках – за гонорари.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter