У Полтаві віддавали тварин за договором

Новини
21 липня 2012 о 16:051324 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві віддавали тварин за договором
Фоторепортаж. У Сонячному парку Полтави провели акцію «Хочу додому».
Безпритульним чотирилапим шукали господарів, з якими заключали спеціальні договори. Під час проходження акції вдалось прилаштувати 4 тварин – трьох кошенят та одного цуценя.

Сьогодні, 21 липня, з 12-ї до 16-ї в обласному центрі проходила акція «Хочу додому». У Сонячному парку цього дня стояли волонтери з тваринами, які чекали на людей, що будуть готові забрати чотирилапих у свій дім.

- З новими господарями ми заключаємо договори, - розповіла Катерина Скакун,член Полтавської благодійної організації «Право на життя». – У цьому документі прописано випробувальний термін, на який бажаючі можуть взяти тварину. Тобто, якщо за якихось обставин ця собачка чи кіт  не підійдуть людині, то ми готові їх забрати назад.  Тому що, наприклад, коли полтавці купують тварин на базарі, а потім розуміють, що ця тварина їм не підходить, то здебільшого їхній чотирилапий опиняється на вулиці. Також ми вказуємо чи стерилізований цей чотирилапий, оскільки якщо ця тварина маленька, то проводити таку операцію ще не можна.

Учасники акції розповіли, що літо – бум народження тваринок. І часто буває, що полтавці телефонують і повідомляють, що вони в конкретному місці залишили кошенят, хочете, мовляв, забирайте.

У рамках акції, аби звернути увагу людей на тварин, до волонтерів приєднались митці. Вони робили арт-фейс, продавали картини та вироби хей-мейд. За все це люди могли заплатити стільки, скільки могли. Назбирані гроші підуть на лікування та стерилізацію безпритульних тварин.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter