У Полтаві вперше проведуть парад собак

Дозвілля
Ніна Король1 серпня 2012 о 10:341606 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві вперше проведуть парад собак
5 серпня перед ТРЦ «Київ» в обласному центрі відбудеться Парад собак.




Парадів собак у Полтаві ще не було. А от конкурси костюмів у рамках виставок уже відбувались. Фото Ніни КорольПарадів собак у Полтаві ще не було. А от конкурси костюмів у рамках виставок уже відбувались. Фото Ніни Король

Міське дійство заплановане на 19 годину. Під час нього полтавців познайомлять із різними породами собак, розкажуть найцікавіше про породи. Усього очікують участі 35 порід. Також буде конкурс зачісок та костюмів серед чотирилапих друзів.

Організатори обіцяють розказати про аджиліті – спорт із собакою з використанням спеціального обладнання, який допоможе господарю та улюбленцю цікаво провести час.

Бажаючі зможуть також придбати товари для своїх хвостатих та вухатих, адже працюватиме ярмарок товарів для собак.

До речі, улітку актуально дізнатись, як правильно перевозити собак та інших чотирилапих у транспорті.

Про це розповіла Майя Матвєєва, керівник Полтавської благодійної організації «Центр захисту живої природи «Юний європеєць». Згадана організація – один із співавторів Параду собак.

У Полтаві цьогоріч відбувались цікаві виставки собак, у тому числі престижна  міжнародна, яка зібрала досі небачених полтавцями представників чотирилапих.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter