Ворскла не дозволила Дніпру поїхати додому з трьома очками

Фото
3 вересня 2012 о 11:56719 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Ворскла Полтава програвавши по ходу зустрічі 0:2, змогла в останні 10 хвилин звести гру до рахунку 2:2. Команда довго дякувала вболівальникам, які до останньої хвилини підтримували гнали гравців вперед
Підопічні Сергія Свистуна виходили на матч з дніпропетровцями у гарному настрої, бо всі ще пам'ятали смак перемоги над Динамо, та бойову нічию із Зорею. Але цей гарний настрій у першому таймі взагалі видно не було. Все чим запам'яталася перша 45-хвилинка - це облога воріт Ворскли, і досить логічний гол на 19-ій хвилині. Команди пішли в роздагальні з мінімальною перевагою Дніпра.

На другий тайм полтавці вийшли більш заряджені, але це ні до чого не призвело. А на 53-ій хвилині Олійник провівши м'яч по флангу, скинув в центр на Джуліано, який без жодних проблем засвітив на табло "0:2". Дніпропетровці святкують.

Після цього гравці Ворскли все ж заметушилися, і почали поступово переходити на половину поля супротивника, що теж в свою чергу не призвело до третього м'яча, але врятувала нога Чеснакова, який підставив її під удар Джуліано.

На 79-ій хвилині Ворскла виборола право бити штрафний. До м'яча вже традиційно підійшли полтавські збірники Безус та Селін, і Євген майстерно переправив м'яч у сітку.

Другий гол зелено-білих полтавці чекали не довго. Безус вивів Янузі 1 на 1 з голкіпером Дніпра, і 2:2.

Фоторепортаж та слова тренерів читайте на нашому сайті вже скоро

Ворскла з новим тренером й досі не знає смака поразок.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter