У Полтаві студенти "створювали" ДТП та рятували одне одного

Фото
Надія Труш11 вересня 2012 о 10:20865 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві студенти "створювали" ДТП та рятували одне одного
У Полтаві студенти навчалися рятувати одне одного, надавати першу медичну допомогу.


Студенти лекцію під відкитим небом слухали уважно, задавали питанняСтуденти лекцію під відкитим небом слухали уважно, задавали питання

Навчання проводили представники Товариства Червоного Хреста. На спортивному майданчику Полтавського національного педагогічного університету імені Володимира Короленка зібралося більше 50 майбутніх філологів, які дізнавалися премудрості медицини.

Спершу студентів поділили на дві групи, розповіли про те, як потрібно надавати першу медичну допомогу до приїзду швидкої. Потім провели практичне заняття, на якому полтавська молодь рятувала своїх товаришів у розіграному ДТП.

За "сценарієм", у дорожньо-транспортній пригоді постраждало чотири людини. Студентів навчали як поводити себе у подібних ситуаціях. Розповіли, що спершу слід викликати швидку, потім перевірити у якому стані постраждалі. До приїзду медиків - постаратися надати першу допомогу.



До теми:

При холодовій алергії лікуйте шлунок, а при переохолодженні не пийте алкоголь

Як вберегтися від герпесу