У Полтаві відбирають учасників на шоу "Україна має талант" (фото)

Фото
11 вересня 2012 о 18:251367 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві відбирають учасників на шоу "Україна має талант" (фото)
Сьогодні, 11 вересня, з 10-ої години ранку в міському будинку культури збираються полтавці та люди з сусідніх областей, які бажають щоб їхніх талант побачила вся країна завдяки шоу "Україна має талант 5"
Брейкдасери у холі танцювали протягом декількох годинБрейкдасери у холі танцювали протягом декількох годин Сьогодні, 11 вересня, з 10-ої години ранку в міському будинку культури збираються полтавці та люди з сусідніх областей, які бажають щоб їхніх талант побачила вся країна завдяки шоу "Україна має талант 5" Вже з самого ранку під стінами полтавського міського будинку культури збираються люди, які хочуть швидше "відстрілятися", але чекати все одно потрібно півтори-дві години. - Ну я прийшов о 10, але чекаю вже дві години, сказали що ще два конкурсанти і я, - говорить Іван Богданович, пенсіонер з Полтави. У коридорах танцюють, співають, сміються... Деякі люди телефонують на вокзали і замовляють квитки. Як зрозуміло, в полтавському МБК не лише полтавці, але є багато людей з інших міст і областей. - Ми з донечками приїхали із Черкас, у нас в місті немає відбору, а Києві буде дуже багато людей, тому найближче і найпростіше до вас,  - розповіла Людмила з Черкас. До зали просто подивитися нікого не пускають, окрім режисерської групи телеканалу СТБ. Але ті, хто вже показав свій талант розповіли, що там немає нічого страшного: - Там сидить лише два чоловіки: оператор та режисер, - каже Владислав, молодий репер із Гадяча. – Заходиш, став на одному місці, на хрестику. Не можна ні рухатися, нічого. Зачитав і пішов, кажуть – чекайте дзвінка. Ну сподіваюся, що в мене щось вийде. До речі, виступи полтавців у попередніх сезонах шоу можна назвати досить вдалими, адже Олена Ковтун перемогла і привезла у Полтаву мільйон гривень. Артем  Лоїк зайняв друге місце і виграв 200 тисяч гривень. Більше історій від цьогорічних конкурсантів читайте ТУТ.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter