У полтавському ДРАЦСі святкували порцелянове весілля (фото)

Новини
12 вересня 2012 о 16:372384 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У полтавському ДРАЦСі святкували порцелянове весілля (фото)
Сьогодні, 12 вересня, у Центральному ДРАЦСі ще раз обмінялось обручками полтавське подружжя Бутенко.
Рівно 20 років тому вони офіційно зареєстрували свій шлюб. Піти до ДРАЦСу і в день порцелянового весілля їх вмовила кума Любов Сергіївна.

Весільний кортеж Вадима та Антоніни Бутенко складався з одного автомобіля. У ньому сиділо саме подружжя, їхня 19-річна донька та батьки. Ще з десяток гостей вже чекали на «молодят» неподалік РАЦСу.

- У наш День весілля була така ж сонячна погода, - ділиться спогадами Антоніна Бутенко. –  Ми його відгуляли двічі. У мене було більше 100 осіб, і в чоловіка десь стільки ж. Познайомились ми в Чутово. Я туди їздила відпочивати до бабусі. Нині ж ми живемо в Полтаві. У нас є 19-річна донька Марина, яка вже навчається в технікумі.

До речі, нещодавно одне полтавське подружжя на золоте весілля теж обмінялось обручками

Коли Антоніна Василівна та Вадим Григорович пішли під вінець, нареченій було 19, а нареченому 20 років. До цього вони зустрічались 2 роки. Виявляється, Антоніна Бутенко не відразу погодилась вийти заміж за свого чоловіка.

- Спочатку я відмовилась, - говорить жінка. –А через півроку зрозуміла, що він мені подобається, тож погодилась.

Для подружжя сьогодні влаштували справжню церемонію. Донька та племінниця встелили їм під ноги рушник, Вадим Григорович та Антоніна Василівна обмінялись обручками, поставили підписи та випили шампанського. Ну і звісно, на прохання гостей, поцілувались по справжньому.

Пригостивши гостей шампанським та тортом, «молоді» приймали вітання.

Кума сім’ї Бутенко Любов Єлізарова, яка і вмовила їх так відзначити порцелянове весілля, розповіла про стосунки подружжя.

- У них на стільки світлі почуття. Вони і досі кохають один одного, як 20 років тому.

Брат Антоніни Василівни згадав, яким тоді було весілля його сестри.

- Це було справжнє сільське весілля у шалаші, - говорить брат Роман. - Було весело, гуляли ми всю ніч.

До теми - У Полтаві менше одружуються, але більше кохаються

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter