Микола Азаров у Полтаві роздавав нагороди та дивувався (фото)

Новини
Надія Труш22 вересня 2012 о 17:291799 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Микола Азаров у Полтаві роздавав нагороди та дивувався (фото)
Сьогодні Прем'єр-міністр Микола Азаров приїхав у Полтаву, щоб долучитися до святкування ювілею області.


"Подібної деталі, яку виготовили на Полтавщині, у Києві я не бачив" - зазначив Микола Азаров"Подібної деталі, яку виготовили на Полтавщині, у Києві я не бачив" - зазначив Микола Азаров

Вітав Азаров полтавців у палаці дозвілля «Листопад». Прем'єр-міністр вручив нагороди і пам'ятні знаки представникам культури, медицини та інших галузей. А ще - дивувався досягненням полтавців.


Микола Азаров оглянув виставку «Полтавщина на історичних паралелях», погасив ювілейну поштову марку з нагоди 75-річчя області.

Присутнім передав вітання від Президента України, пояснив, що він зараз за кордоном  з робочим візитом. Нагадаємо, на ювілей області запрошували Віктора Януковича.

- Для мене Полтавщина це особливий край, - зізнався Азаров. – Варто відзначити, що Полтавщина посіла четверте місце за обсягом промислового та аграрного виробництва, а це досить високий показник.

Крім того, полтавцям, присутнім у залі, крім нагород й почесних грамот, вручали подарункові пакети.



До теми:

Микола Азаров у Полтаві відкрив у "замку Бетмена" інститут (фото)

Азаров прочитав полтавським студентам лекцію про політику та брехню

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter