У шоу «Зважені та щасливі» полтавців спокушали домом та випробовували безсонням

Полтавці в українських шоу
Ніна Король12 жовтня 2012 о 11:011349 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У шоу «Зважені та щасливі» полтавців спокушали домом та випробовували безсонням
Проект «Зважені та щасливі», де втрачають вагу жителі Полтавщини,  знову позбувся учасника. 


Люба худне по 1 кілограму не перший тиждень, та все ж вона бореться за себеЛюба худне по 1 кілограму не перший тиждень, та все ж вона бореться за себе

Полтавцям знову пощастило залишитись на проекті.

В ефірі СТБ уночі глядачі могли бачити черговий випуск «Зважених». Несподіваним виявився випуск, оскільки у ньому учасники вперше за два сезони отримали можливість побувати удома. Через це дехто спокусився і їв із ріднею калорійні страви та пив теж не менш калорійні напої.

Усі троє полтавців продовжують боротьбу із зайвими кіло

Худнути додому поїхала Оксана із Запоріжжя, хоча ледь не вилетіла Люба із Комсомольська.





















Оксана проявила неабияку мужність на проектіОксана проявила неабияку мужність на проекті





















Обидві жінки подружились на проекті, обидві були дорогі для команди червоних: наша землячка Любов Соляник підтримувала дух команди, весела і товариська, вона полюбилась колегам по шоу. А Оксана Перунова цього тижня показала надзвичайни героїзм: жінка тамувала біль знеболювальними таблетаками і попри заборону лікарів допомогли команді за 72 години намотати на велотренажері 2000 кілометрів. Це важке випробування для команди, котра програла у першому конкурсі, Оксана допомагала долати, незважаючи на те, що нога у неї в гіпсі через потрійний перелом, отриманий у шоу.

Але оскільки у кінцевому результаті червоні програли зважування, бо вони крутили педалі, але організм не відпочивав, червоні маже не спали за ці три доби, то й кілограми їх не захотіли залишати. У результаті Оксана та Люба скинули лише по 1 кіло.  для обох подруг проект дуже важливий: для Оксани це остання надія стати мамою, а для Люби – нарешті думати не про інших, а про себе: повернути любов чоловіка, аби він знову закохався в неї.

Нагадаємо, минулоого сезону кременчужанка, що боролась з кілограмами в проекті, отримала сукню від Оксани Марченко.

Як розповіла в шоу Люба, вона хотіла вже їхати додому, команду готувала до того, що поступається місцем у шоу Оксані, тим паче, що дуже скучила за родиною. Але сирота з дитинства Люба змінила своє рішення, адже в останні миті зрозуміла, що такого шансу боротись за своє вона в житті може й не мати.

Зі сльозами на очах жінки голосували. Капітан команди, лікар за фахом Роман, випалив, що як людина і як лікар, вважає, що навантажувати Оксану – то злочин. Вона боєць, борець, дуже сильна, показала це на проекті. Тому він голосує проти неї, а залишає Любу. Голосування показало, що Люба буде  в проекті принаймні ще тиждень.

Оксана побажала Любі не жертувати своїм щастям, обидві обіймались і плакали, бо здружились на проекті. Оксана, що через неправильне лікування у дитинстві різко набрала кілограми і вже в 15 важила більше 140 кіло, лише тут знайшла справжніх друзів і однодумців, людей із такими ж проблемами. (Але жінка продовжила худнути удома, у постшоу вона прибула уже на 40 кілограмів легшою).

Інші учасники з Полтавщини, але із команди синіх, теж тримались за можливість худнути в телешоу.

30-річна Альона побувала удома в Полтаві, хоч була не готова туди ще їхати, боялась, що не зможе жити так, як на проекті, за новим способом.

Альоні вдалось схуднути на 5 кіло, тепер вона важить 92 Альоні вдалось схуднути на 5 кіло, тепер вона важить 92

Удома чоловік спокушав її шоколадом, цукерками, не спеціально, а за звичкою. Та жінка твердо вирішила змінити себе і своє харчування. Вона не спокусилась на смаколики. Тренувалась і удома.  Тож візит додому і нічне тренування з командою та тренером Ігорем Обуховським допомогло Альоні скинути ще 5 кілограмів. Жінка не вірила своєму успіху.

А от Олег із Кременчука не ризикнув їхати додому, чоловік боявся, що не зможе вернутись назад: так скучив за дітьми.

Олег не ризикнув їхати додому, але в друга тренувавсь, тож скинув 4 кілоОлег не ризикнув їхати додому, але в друга тренувавсь, тож скинув 4 кіло

Тому він поїхав до друга по проекту Аліка. Обоє утримувались від калорій, тренувались, тож Олег скинув 4 кілограми, а товариш, у якого гостював Олег Голованов, 5 кг. для Олега це була приємна несподіванка, адже він уже двічі був у зоні вильоту, а тут така удача.

Заради чого полтавці пішли на проект та чим  займаються поза шоу, вони розповіли в перших випусках.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter